Un renumit MEDIC CHIRURG a fost găsit SÂNZURAT în locuinţa proprie

Un renumit MEDIC CHIRURG a fost găsit SÂNZURAT în locuinţa proprie

Tragedie în Vaslui. Unul dintre cei mai renumiţi medici chirurgi, Augustin Ilieş, a fost găsit spânzurat în balconul locuinţei sale. Medicul a fost resuscitat timp de câteva zeci de minute, însă totul a fost în zadar, informează B1 TV.

 Medicul Augustin Ilieş avea o experinţă de peste 30 de ani. Acesta a cerut pensionarea în mijlocul scandalului de corupţie de la Spitalul Judeţean Vaslui. În data de 9 februarie 2015, ofiţerii DGA au descins în instituţia medicală. Mai multe cadre medicale de la Spitalul Judeţean Vaslui sunt acuzate de fapte de corupţie şi fals. Un medic ginecolog chiar a fost prins în flagrant în timp ce primea 1.500 de lei de la un investigator aflat su acoperire.

Augustin Ilieş este cel care a înfiinţat, în 1980, Secţia de Chirurgie Ortopedică Pediatrică de la Spitalul Judeţean Vaslui. Acesta a fost şi membru al Societăţii Române de Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică, membru fondator al Societăţii Balcanice de Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică, membru al Societăţii Europene de Urologie Pedriatică. În 2009, Augustin Ilieş a realizat ci succes o intervenţie chirurgicală pe cord deschis, în cazul unui minor înjungiat în inimă.


 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nicușor Dan întoarce oficial spatele USR cu patru zile înainte de alegeri: Opțiunea mea pentru votul de dumini…

2 Reguli esențiale dacă ai simptome COVID, de la un medic de la Matei Balș. Cum se folosește un pulsoximetru și …

3 Pute a Rusia de la o poștă. Cu Mirel Palada pe coadă

4 Nu, nu este Carmen Dan! Este asistenta lui Vela, băgată în față să fie decorată de președinte! / Godină îi bate …

5 Nicușor Dan a concediat-o pe nașa Gabrielei Firea, care câștiga 4000 € / lună de la Primăria Capitalei