Un renumit MEDIC CHIRURG a fost găsit SÂNZURAT în locuinţa proprie

Un renumit MEDIC CHIRURG a fost găsit SÂNZURAT în locuinţa proprie

Tragedie în Vaslui. Unul dintre cei mai renumiţi medici chirurgi, Augustin Ilieş, a fost găsit spânzurat în balconul locuinţei sale. Medicul a fost resuscitat timp de câteva zeci de minute, însă totul a fost în zadar, informează B1 TV.

 Medicul Augustin Ilieş avea o experinţă de peste 30 de ani. Acesta a cerut pensionarea în mijlocul scandalului de corupţie de la Spitalul Judeţean Vaslui. În data de 9 februarie 2015, ofiţerii DGA au descins în instituţia medicală. Mai multe cadre medicale de la Spitalul Judeţean Vaslui sunt acuzate de fapte de corupţie şi fals. Un medic ginecolog chiar a fost prins în flagrant în timp ce primea 1.500 de lei de la un investigator aflat su acoperire.

Augustin Ilieş este cel care a înfiinţat, în 1980, Secţia de Chirurgie Ortopedică Pediatrică de la Spitalul Judeţean Vaslui. Acesta a fost şi membru al Societăţii Române de Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică, membru fondator al Societăţii Balcanice de Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică, membru al Societăţii Europene de Urologie Pedriatică. În 2009, Augustin Ilieş a realizat ci succes o intervenţie chirurgicală pe cord deschis, în cazul unui minor înjungiat în inimă.


 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Valori” în Anglia / Ce a pățit un fost polițist englez când trei românași au vrut să-i cumpere mașina

2 Crimă în mediul interlop / Didilă Foreman, șeful clanului Gruia, și-a ucis ginerele de Dragobete. I-a dat cuțite…

3 ULTIMA ORĂ Uragan DNA la 22 de instituții publice și 12 firme apropiate de Darius Vâlcov privind contractele d…

4 Povestea lui Elon Musk, geniul din suburbiile Pretoriei, care și-a făcut companie spațială ca să se mute pe Ma…

5 Așa o fi?