Un renumit MEDIC CHIRURG a fost găsit SÂNZURAT în locuinţa proprie

Tragedie în Vaslui. Unul dintre cei mai renumiţi medici chirurgi, Augustin Ilieş, a fost găsit spânzurat în balconul locuinţei sale. Medicul a fost resuscitat timp de câteva zeci de minute, însă totul a fost în zadar, informează B1 TV.

 Medicul Augustin Ilieş avea o experinţă de peste 30 de ani. Acesta a cerut pensionarea în mijlocul scandalului de corupţie de la Spitalul Judeţean Vaslui. În data de 9 februarie 2015, ofiţerii DGA au descins în instituţia medicală. Mai multe cadre medicale de la Spitalul Judeţean Vaslui sunt acuzate de fapte de corupţie şi fals. Un medic ginecolog chiar a fost prins în flagrant în timp ce primea 1.500 de lei de la un investigator aflat su acoperire.

Augustin Ilieş este cel care a înfiinţat, în 1980, Secţia de Chirurgie Ortopedică Pediatrică de la Spitalul Judeţean Vaslui. Acesta a fost şi membru al Societăţii Române de Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică, membru fondator al Societăţii Balcanice de Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică, membru al Societăţii Europene de Urologie Pedriatică. În 2009, Augustin Ilieş a realizat ci succes o intervenţie chirurgicală pe cord deschis, în cazul unui minor înjungiat în inimă.


 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Surse din Poliție: Șefii se tem că au fost înregistrați de clan în biserică / Percheziții cu cântec

2 Legist INML București / „Am participat la peste 15.000 de autopsii, însă cei decedați din cauza COVID arată alt…

3 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

4 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei

5 Prima bombă de campanie! Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinț…