Un român arestat în Franţa a încercat să muşte un poliţist de părţile genitale - presă

Un român arestat în Franţa a încercat să muşte un poliţist de părţile genitale - presă

Un român în vârstă de 36 de ani, arestat joi seara pentru o spargere, în flagrant delict, a încercat să muşte un poliţist de părţile genitale în timp ce era transferat la comisariatul central, relatează publicaţia La Voix du Nord în pagina electronică.

Un român arestat în Franţa a încercat să muşte un poliţist de părţile genitale - presă (Imagine: Shutterstock)

Potrivit site-ului publicaţiei , o patrulă de poliţie a intervenit joi seara pe bulevardul Republicii din Roubaix, după ce mai multe persoane au intrat într-o casă neocupată. Poliţiştii au reţinut un bărbat lăsat de pază în faţa casei care avea un panou şi un geam sparte. În interior, poliţiştii au surprins doi bătbaţi care tăiau ţevi de cupru din sistemul de încălzire.

Cei trei au fost reţinuţi. Urcaţi într-un vehicul aparţinând forţelor de ordine pentru a fi conduşi la comisariat, unul dintre suspecţi, în vârstă de 36 de ani, s-a aplecat pentru a muşca părţile genitale ale unui poliţist aşezat alături de al.

Funcţionarul a reuşit să se ferească.

Cei trei bărbaţi, toţi români, cu vârste cuprinse între 14 şi 36 de ani, au fost plasaţi în arest preventiv.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale