UPDATE - Deputatul Florin Popescu, la audieri într-un nou dosar

Ora 11,40 –Parlamentarul Florin Popescu se va întoarce joia viitoare la Parchetul General pentru a da declarații în noul dosar în care este acuzat de conflict de interese. Conform declarațiilor date de Popescu jurnaliștilor la ieșirea din sediul Parchetului General, astăzi a fost chemat de noul procuror al cazului pentru a i se aduce la cunoștință noile probe adunate la dosar. 

Deputatul a precizat că nu cunoaște calitatea pe care o are în noul dosar, motivând că este profesor de matematică și nu face distincție între diverșii termeni juridici, motiv pentru care trebuie să ceară lămuriri avocatului său.


Parchetul General îl audiază la această oră pe deputatul Florin Popescu într-un nou dosar, în care parlamentarul este acuzat de conflict de interese. Inspectorii de integritate au stabilit că în perioada în care Popescu a condus Consiliul Județean Dâmbovița ar fi acordat contracte publice unei firme la care acesta deținuse acțiuni până la intrarea în administrație, valoarea depășind 200.000 euro. ANI a sesizat procurorii încă din 2013 cu privire la conflictul de interese.
Deputatul a declarat din nou, la intrarea în sediul parchetuluiu, că rămâne la dispoziția anchetatorilor 24 de ore din 24, refuzând, în schimb, să comenteze ceea ce se întâmplă în Parlamanet, unde colegii săi evită să se pronunțe în plen asupra cererii procurorilor privind încuviințarea arestării preventive în dosarul în care este acuzat că a primit peste 70 tone de carne de pui pe care i-a împărțit electoratului în campania pentru alegerile locale din 2012.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Sindile, unul dintre capii Jandarmeriei de la 10 August, pus sub acuzare pentru orele suplimentare înc…

2 Băsescu în direct către Firea: Cea mai preacinstită fecioară, sunteți putredă de coruptă, nu mai vorbiți de Ni…

3 Predoiu a dat-o afară pe marmota plină de nuri. Uitați-vă și voi cum scrie! Cum dracului o fi ajuns asta în pr…

4 Moment istoric. România trece la statutul de piaţă emergentă, de luni

5 Informație / Sondaje negre pentru PSD în București! Un singur primar de sector mai are șanse să fie ales. Băsesc…