UPDATE Circulația trenurilor între stațiile Predeal și Timișu de Sus a fost reluată

UPDATE Circulația trenurilor între stațiile Predeal și Timișu de Sus a fost reluată

Circulația trenurilor între stațiile Predeal și Timișu de Sus a fost reluată marți, la ora 10,29, în condiții de siguranță, informează CFR SA.

Traficul feroviar pe secția CF Brașov — Predeal a fost închis pe firul I între cele două stații după ce, din cauza vântului puternic, trei copaci s-au prăbușit de pe versant peste linia de cale ferată. În momentul prăbușirii linia de înaltă tensiune a fost ruptă.

Echipele feroviare au intervenit pentru îndepărtarea copacilor prăbușiți peste linia de cale ferată. Până la redeschiderea circulației, trenurile de călători au staționat temporar în gările Brașov și Predeal, precizează CFR SA

UPDATE ORA 10.03 Circulația feroviară pe ruta CF Brașov — Predeal este închisă între stațiile Predeal și Timișu de Sus

Circulația feroviară pe ruta CF Brașov — Predeal este închisă între stațiile Predeal și Timișu de Sus (pe firul I) după ce, din cauza vântului puternic, un copac s-a prăbușit de pe versant peste linia de cale ferată, potrivit unui comunicat remis marți AGERPRES.

Reprezentanții CFR precizează că, în momentul prăbușirii, linia de înaltă tensiune a fost ruptă.

"Echipele feroviare intervin pentru remedierea deranjamentului tehnic la linia de contact cu un utilaj special și cu forță umană pentru tăierea și îndepărtarea copacului prăbușit peste linia de cale ferată", se menționează în comunicat.

Potrivit CFR, până la redeschiderea circulației, trenurile de călători care au trasat graficul de circulație pe Valea Prahovei vor staționa temporar în gările adiacente.

"La aceasta oră, trenul IR 1745, care circulă în relația București — Satu Mare, staționează temporar între Predeal și Timișu de Sus, iar trenurile IR 1631 (București — Brașov), IR 1526 (Sibiu — București) și R 3001 (București — Brașov) vor aștepta redeschiderea circulației în gările Brașov și Predeal", se mai precizează în comunicat.

AGERPRES

* UPDATE-ul este realizat în baza știrilor AGERPRES, orele indicate reprezentând data difuzării știrilor pe fluxul agenției.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 Așa o fi?

3 Așa e!

4 VIDEO Actorul PSD George Ivaşcu, noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România

5 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…