UPDATE Explozie la o fabrică de mobilă din Sighetu Marmației

UPDATE Explozie la o fabrică de mobilă din Sighetu Marmației

Două persoane au fost spitalizate în urma exploziei unui ciclon de ventilare a rumegușului, produsă miercuri după-amiază, la fabrica de mobilă Plimob Sighetu Marmației.

* Explozii, incendii la fabrici de mobilă și cherestea, anii 2011-2015 (cronologie)

Una dintre victime a suferit arsuri pe corp, iar cealaltă persoană a suferit o intoxicație cu monoxid de carbon.

Conform directorului Spitalului orășenesc din municipiul Sighetu Marmației, Alexandru Oros, un bărbat cu vârsta de 30 de ani a suferit arsuri de gardul I și II pe o suprafață apreciabilă a corpului. Bărbatul se afla la mică distanță de instalația de rumeguș în momentul producerii exploziei. Acesta se află internat pentru îngrijiri medicale în spitalul din municipiul Sighetu Marmației, urmând a fi transferat la SJU Baia Mare.

Bărbatul care a suferit o intoxicație cu monoxid de carbon va beneficia de îngrijiri medicale în spitalul orășenesc Sighetu Marmației.

Directorul SJU Baia Mare, Sorina Pintea, a declarat pentru AGERPRES că pacientul care a suferit arsuri de gradul I și II pe membre și față a fost preluat de un echipaj al ambulanței și urmează să ajungă pentru tratamente de specialitate în spitalul de urgență. O echipă de medici este pregătită să preia pacientul cu arsuri imediat după ajungerea acestuia în spital.

La locul producerii exploziei au intervenit în cel mai scurt timp echipaje ale Ambulanței Maramureș, SMURD, serviciul privat de ambulanță și pompierii militari. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și prefectul Anton Rohian.

Purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș, Oana Gonczi, a declarat pentru AGERPRES că incendiul a fost lichidat în urma intervenției a trei autospeciale.

ORA 15.18 Explozie la o fabrică de mobilă din Sighetu Marmației

O explozie s-a produs, miercuri după-amiază, la un ciclon de rumeguș de la Fabrica de mobilă PLIMOB din Sighetu Marmației, informează ISU Maramureș.

Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la fața locului pentru a stinge incendiul, menționează sursa citată.

AGERPRES / (AS — autor: Leontin Cupăr, editor: Marius Frățilă)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…