UPDATE Traficul a fost reluat pe A2 după accidentul în care a fost implicat un autocar

UPDATE Traficul a fost reluat pe A2 după accidentul în care a fost implicat un autocar

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că, duminică dimineața, începând cu ora 9,30, traficul rutier pe A2 București - Constanța a fost reluat în condiții normale. Din cauza unui accident de circulație care s-a produs pe sensul de mers către București, la kilometrul 53+700 de metri, circulația autovehiculelor a fost deviată de la kilometrul 64 al autostrăzii (nodul rutier Lehliu) pe DN3, spre București.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, pe A2 a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autocar.

Persoanele rănite în accidentul de pe Autostrada Soarelui, internate în spitale din București

Persoanele rănite în accidentul care a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică pe Autostrada Soarelui, au fost transferate la spitale din București.

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, duminică dimineață, la Realitatea tv, că este vorba despre spitalele Bagdasar-Arseni, Pantelimon, Grigore Alexandrescu, Floreasca și Universitar.

În accidentul petrecut în județul Călărași au murit două persoane, una dintre acestea fiind o fată de 17 ani, după cum a precizat dr. Raed Arafat.

Potrivit acestuia, în prezent, toate victimele accidentului se află sub investigații medicale, două persoane fiind în stare critică.

Accident pe Autostrada Soarelui: Un autocar s-a răsturnat, cel puțin doi morți

Un autocar ucrainean în care se aflau cel puțin 30 de persoane s-a răsturnat în cursul nopții de sâmbătă spre duminică pe Autostrada Soarelui, în județul Călărași, pe sensul de mers spre București, cel puțin două persoane pierzându-și viața.

Secretarul de stat din Ministerul de Interne Raed Arafat a informat că accidentul a avut loc în jurul orei 02.20 și că la fața locului au fost trimise 15 mașini de intervenție.

La bordul autocarului se aflau cel puțin 30 de persoane, printre care și copii.

În urma accidentului, cel puțin două persoane și-au pierdut viața și mai multe au fost rănite.

Toți cetățenii ucraineni din autocar au fost transportați la spitale din București pentru a li se acorda îngrijiri medicale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu