Val de percheziții DNA la primăriile din șase județe, printre care Cluj, Sibiu, Alba și Prahova. Sunt vizate contractele de deratizare

Val de percheziții DNA la primăriile din șase județe, printre care Cluj, Sibiu, Alba și Prahova. Sunt vizate contractele de deratizare

32 de perchezitii ale procurorilor DNA Cluj au loc, miercuri dimineata, in judetele Cluj, Alba, Salaj, Sibiu, Mures si Prahova, din care 5 sunt la sediile unor institutii publice, si vizeaza infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2013 - 2015, informeaza Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat. Surse judiciare citate de Agerpres arata ca procurorii DNA au solicitat documente in legatura cu mai multe contracte de deratizare si dezinsectie incheiate in perioada 2013-2015 intre administratiile locale si societatea Coral Impex SRL. Verificari ale procurorilor au loc inclusiv la Directile Tehnice ale Primariilor din Cluj Napoca si Sibiu.

O echipa de procurori de la DNA Cluj, insotita de jandarmi, a ajuns miercuri dimineata la sediul Primariei Cluj-Napoca, pentru verificari la Directia Tehnica a institutiei. NA Cluj a solicitat sa i se puna la dispozitie, pentru verificare, copii dupa hotarari ale Consiliului Local, precum si contracte de prestari servicii si contracte de sponsorizare care au fost incheiate intre primarie si firma SC Coral Impex (care se ocupa de servicii de deratizare si dezinsectie - n.red.), a precizat purtatorul de cuvant al primariei Cluj-Napoca, Oana Buzatu.

Procurorii DNA beneficiaza, in acest caz, de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii, Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei si din partea Directiei Generale Anticoruptie.

De asemenea, procurorii DNA fac miercuri perchezitii la Directia Tehnica a Primariei Municipiului Sibiu. "Conducerea institutiei a fost anuntata de un reprezentant al DNA ca se vor efectua astazi perchezitii care vizeaza un angajat al Directiei Tehnice din cadrul Primariei Sibiu. In acest sens vor fi efectuate perchezitii in biroul respectivului functionar", a declarat Mirela Gligore, sefa biroului de presa din Primaria Municipiului Sibiu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

2 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

3 Și ea este moștenitoarea unei părți din averea lui Țiriac

4 VIDEO „Viitorul” României...

5 Așa o fi?