Vicepreședintele CJ Hunedoara, Tiberiu Balint, și ginerele lui Moloț au fost și ei aduși la audieri la DNA

Vicepreședintele CJ Hunedoara, Tiberiu Balint, și ginerele lui Moloț au fost și ei aduși la audieri la DNA

Vicepreședintele CJ Hunedoara Tiberiu Balint și ginerele președintelui CJ Hunedoara, precum și administratorul unei firme din Hunedoara au fost aduși miercuri pentru audieri la sediul DNA - Serviciul Teritorial Alba Iulia, potrivit unor surse judiciare.

La DNA Alba Iulia este audiat, de asemenea, și șeful Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Moloț.

Procurorii DNA din Alba audiază miercuri mai multe persoane în dosarul în care au fost efectuate în urmă cu o lună percheziții la Consiliul Județean Hunedoara.
Pe 7 noiembrie, procurorii DNA au descins la Consiliul Județean Hunedoara, dar și la domiciliul lui Moloț, într-un caz de corupție.

Procurorii DNA Alba au extins urmărirea penală pe numele președintelui Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Moloț, pentru săvârșirea unor fapte de corupție în legătură cu acordarea unor contracte din bani publici. Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că Mircea Moloț este urmărit penal pentru trafic de influență în formă continuată, luare de mită, infracțiunea de fapta persoanei care îndeplinește o funcție de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, de a folosi influența ori autoritatea sa în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite; spălare de bani în forma instigării, deținerea fără drept a unui document ce conține informații secrete de stat.

Dosarul îl vizează și pe vicepreședintele CJ Hunedoara, Tiberiu Balint, care are calitatea de suspect, pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată, spălare de bani în forma instigării.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...