Zeci de percheziţii în Constanţa într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 800.000 de euro

Zeci de percheziţii în Constanţa într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 800.000 de euro

Poliţiştii din Constanţa fac, luni dimineaţă, 34 de percheziţii la mai multe societăţi comerciale şi persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani, prin activităţi în domeniul materialelor reciclabile şi comerţ cu cereale, prejudiciul creat fiind estimat la 800.000 de euro.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, 90 de poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, fac 34 de percheziţii la locuinţele mai multor persoane şi la sediile unor societăţi comerciale din judeţul Constanţa.

Conform sursei citate, sunt vizate opt persoane suspectate că în anul 2014 ar fi comis mai multe fapte de evaziune fiscală şi spălare de bani, prin activităţi ilicite în domeniul materialelor reciclabile, comerţului cu cereale şi al construcţiilor. Acestea ar urma să fie duse la audieri la sediul Poliţiei Judeţene Constanţa.

Până în prezent, prejudiciul a fost estimat la 800.000 de euro.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urmează „îngroparea” definitivă a lui Băsescu?

2 VIDEO Priviți, primele imagini cu „dihăniile” americane HIMARS în acțiune în Ucraina!

3 Nu, nu este un desen de bășcălie! Armata belarusă desfășoară în zonele de frontieră tancuri false din lemn!

4 Cum a eliminat o capră din Ucraina 40 de soldați ruși

5 ULTIMA ORĂ Disensiuni la vârful Ucrainei? / Zelenski vrea să-l demită pe șeful serviciului de spionaj, Ivan Bakanov, cu care este prieten din copilărie