„Chefi la cuțite“: ce spune actrița Doina Teodoru despre iubitul ei, Cătălin Scărlătescu

„Chefi la cuțite“: ce spune actrița Doina Teodoru despre iubitul ei, Cătălin Scărlătescu

Actrița Doina Teodoru îi face o surpriză iubitul ei, chef Cătălin Scărlătescu, în ediția din această seară a show-ului culinar de la Antena 1.

Doina Teodoru îi face o surpriză iubitul ei, chef Cătălin Scărlătescu FOTO Antena 1

Doina Teodoru participă la audițiile pe nevăzute cu o farfurie creativă, foarte atent gândită, despre care spune că are șanse să... nu-i placă lui Cătălin. Alegerea ei punctează un moment unic în istoria show-ului: după nouă sezoane în care a avut statutul de burlac al juriului și mai multe concurente s-au declarat admiratoarele sale, în acest sezon chef Scărlătescu primește vizita partenerei sale de viață.

Cei din jur au spus că suntem o combinație cel puțin bizară. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca noi doi să fim împreună. Nici noi nu ne-am fi așteptat să fim împreună“, a declarat Doina.

„Într-adevăr, am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut un pic pe loc, pentru că eu căutam o relație serioasă. Dar a insistat foarte mult ca să mă asigure că-și dorește ceva serios. Iar relația a evoluat incredibil de frumos. La un moment dat, a declarat că el cucerește femeile cu sinceritatea lui și că ultima armă este gătitul. Dacă femeia nu cedează în niciun fel, îi gătește. Eu nu știu ce să-nțeleg, pentru că mie mi-a gătit de la a doua întâlnire, deci presupun că a fost pus în dificultate rău de tot“, a continuat ea, cu umor.

La ediția de luni a show-ului, Scărlătescu a obținut o victorie așteptată cu ardoare și a câștigat prima amuletă din acest sezon, care îi oferă un avantaj extrem de important: „Ai puterea să alegi un interval de 15 minute din probă în care să muți concurenții din celelalte echipe la bancurile adverse. Echipele se vor muta integral, cu excepția Chefilor, care rămân la bancurile lor“. Tema probei a fost o farfurie cu ingrediente caramelizate, iar preparatul câștigător a fost Tournedo Rossini, pregătit de chef Scărlătescu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...