Cum dracu' am ajuns băi fraților să fim conduși de toate scursurile și de toți viermii?




Cum dracu' am ajuns băi fraților să fim conduși de toate scursurile și de toți viermii?

Reportaje-Live / Facebook : Cum dracu' am ajuns băi fraților să fim conduși de toate scursurile și de toți viermii?

Un prieten bun locuieste de foarte multi ani in Italia, intr-o zona foarte civilizata. Copiii lui merg la o gradinita buna. La gradinita sunt doua camere-vestiar. O camera mare este pentru copiii italieni care reprezinta cam 40% din totalul copiilor si o camera mica e pentru copiii imigrantilor.
Copiii prietenului meu sunt totusi norocosi pentru ca stau cu parintii lor in loc sa fie crescuti de bunici si dusi la o gradinita subfinantata din cine stie colt uitat al Romaniei.

Stiti care e problema indivizilor astora? Problema lor este ca nu inteleg suferinta pe care o provoaca celor din jur. Toti acesti baroni, slugi, parlamentari corupti, Tariceni, Voiculesti, Dragneni, Dancileni, procurori imorali, judecatori vanduti, plagiatori, pilosi, bor-isti, infractori, tampiti irecuperabili etc nu inteleg ca in spatele furtului si agresivitatii cu care distrug societatea romaneasca, ei personal genereaza enorm de mult rau si drame imense.

Din cauza lor anual zeci de mii de copii mici raman fara un parinte sau chiar doi pentru ca se fuge masiv din tara aceasta. 
Ei nu inteleg ca furtul lor distruge vieti, frange destine si ucide vise. 
Oare Dragnea si toti acesti oameni mici au idee cati copii se culca plangand de dorul parintilor lor plecati prin lume? Oare ei sunt constienti cati oameni pierd pe cineva drag in spitalele din Romania capusate si furate ca in codru? Oare ei inteleg ca fiecare pila si ruda incompetenta plasata pe cate un post caldut ia locul unuia competent care pleaca scarbit din tara? Va raspund eu. Ei nu inteleg cat rau fac.

L-as pune pe prapaditul asta de Dragnea sa se uite in ochii unei fetite care isi doreste doar o farfurie cu mancare. L-as pune pe Tariceanu sa uite in ochii unui copilas sarac care isi doreste sa primeasca un calculator si viseaza doar sa invete pentru a avea o sansa in viata.

Cum dracu' am ajuns bai fratilor sa fim condusi de toate scursurile si de toti viermii? Oameni mici, personaje abjecte au ajuns sa distruga vietile altora.

Si sa nu credeti ca doar ei sunt vinovati. Vinovat sunt si eu pentru ca pot, am putere si stiu ce sa fac dar am preferat sa muncesc, sa platesc impozite corect si sa construiesc in loc sa ma implic. Vinovat sunt ca am lasat pe mana lor statul si politica. Vinovat sunt ca am crezut ca se vor rezuma la mici furturi si ca nu vor distruge o tara intreaga

Am gresit ca am permis acestor personaje sa ajunga aici dar lucrurile se vor schimba. Daca trebuie sa fac politica voi face. Daca trebuie sa finantez vocile libere o voi face. Daca nu vor mai fi voci libere suficiente voi face eu una si ma voi asigura ca se aude tare. De fapt suntem gata de orice. ORICE. Voi face tot posibilul pana cand eu si prietenii mei vom ajunge la putere. Voi face tot posibilul sa scoatem astfel de indivizi din viata publica si sa ii bagam in inchisori.

Am stat destul deoparte. Eu personal am stat destul deoparte.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale