Donald Trump va cere o renumărare a voturilor din statul Wisconsin

Donald Trump va cere o renumărare a voturilor din statul Wisconsin

Preşedintele american Donald Trump va cere o renumărare a voturilor din statul Wisconsin, unde contracandidatul său democrat în alegerile prezidenţiale din SUA, Joe Biden, pare să dispună de un mic avans conform rezultatelor parţiale, a anunţat miercuri directorul său de campanie, Bill Stepien, potrivit Reuters şi AFP.

''Au fost raportate nereguli în mai multe districte din Wisconsin ce ridică dubii serioase despre validitatea rezultatelor'', a spus Stepien, care nu a oferit detalii privind neregulile respective.

''Preşedintele se află în interiorul marjei care îi permite să solicite o renumărare şi vom face acest lucru imediat'', a adăugat el.

Potrivit companiei de cercetare Edison Research, citată de Reuters, în statul Wisconsin, Joe Biden are un mic avans în faţa lui Donald Trump - la 97% din voturi numărate, diferenţa dintre cei doi este de 0,7 puncte procentuale (49,5% faţă de 48,8%). Dacă diferenţa de scor final este de până la 1 punct procentual, poate fi cerută renumărarea voturilor.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…