Echipele de campanie ale lui Ponta şi Tăriceanu strâng numere de telefon. Cea a lui Ponta strânge şi semnături de susţinere

Echipele de campanie ale lui Ponta şi Tăriceanu strâng numere de telefon. Cea a lui Ponta strânge şi semnături de susţinere

Echipe de la corturile de campanie PSD-UNPR-PC şi de la cele ale lui Călin Popescu Tăriceanu aflate în zona Obor solicitau, vineri, trecătorilor numele, adresa şi numărul de telefon, în cazul lui Victor Ponta fiind vorba şi despre semnături de susţinere în tabele cu sigla alianţei.

La ora prânzului, la corturile de campanie ale PSD-UNPR-PC se aflau reprezentanţii echipei de campanie a lui Victor Ponta , care solicitau semnături de susţinere pentru acesta, alături de nume, prenume, adresa de domiciliu şi numărul de telefon. Cu această ocazie erau distribuite şi materiale electorale cu Victor Ponta.

Întrebaţi care este scopul acestui demers, reprezentanţii de la unul dintre corturile de campanie au susţinut că doresc să aibă o evidenţă cu persoanele care ar fi de partea PSD-UNPR-PC la prezidenţiale.

"Să vedem, să avem noi o evidenţă cam câte persoane ar fi de partea noastră, ca să fim mai siguri", menţionează o tânără. La întrebarea legată de posibilitatea ca unele persoane să fi semnat deja pentru Victor Ponta înainte ca acesta să-şi depună candidatura, reprezentanţii de la cortul de campanie au răspuns: "Nu are importanţă, a fost altceva aia. Alea au fost semnăturile necesare pentru înscriere. Astea sunt semnăturile de susţinere (…) asta e pentru o altă situaţie".

De asemenea, la cortul de campanie al lui Călin Popescu Tăriceanu reprezentanţii acestuia au oferit cărţi în schimbul numelui, adresei de domiciliu şi numărului de telefon.

Cărţile distribuite de echipa lui Tăriceanu sunt ediţii româneşti ale romanului lui Ian Fleming din colecţia "James Bond", intitulat "Diamante pentru totdeauna". De asemenea, cei care îşi ofereau datele, primeau pliante, pixuri şi obiecte promoţionale din plastic, în forma conturului ţării, inscripţionate cu denumirea Partidul Liberal Reformator.

Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii Partidului Liberal Reformator, condus de Tăriceanu, au confirmat că este o acţiune a formaţiunii în vederea realizării unei baze de date cu sumpatizanţi şi au afirmat că acţiuni similare se derulează şi la corturile lui Victor Ponta şi Klaus Iohannis .

Până la ora transmiterii ştirii, reprezentanţii PSD nu au oferit un punct de vedere.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Rusia a decis unilateral să mute granița cu Lituania și Finlanda, în Marea Baltică

2 VIDEO „Bătrânul” lansator APR-40 din România, surpriza de pe frontul din Ucraina

3 Un scandal sexual care ia amploare / După jurnalistă, alte două femei îl acuză pe Răzvan Băltăreţu că nu le-a respectat consimțământul

4 Rusia trece la următorul nivel? / „Ar fi sfârșitul păcii și al stabilității în regiune” / Putin este cu ochii pe insula suedeză Gotland

5 Foarte interesante amănunte...