„ F... me, I'm brilliant”/Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham

„ F... me, I'm brilliant”/Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham

O româncă era considerată "female boss" al rețelei care exploata tinerele vulnerabile în Northampton. Cătălina Cojocaru, împreună cu partenerul ei englez, locuiau în cel mai scump cartier din zonă, unde o casă costa 900.000 de lire.

Cătălina Cojocaru (37 de ani) şi Jamie Dunn (42 de ani), partenerul său, câştigau în medie 250.000 de lire pe an din exploatarea tinerelor românce în Marea Britanie. Românca era ajutată de către Andrei Cojocaru, fratele ei.

Toți trei îşi afişau ostentativ luxul, punând constant pe reţelele de socializare poze din destinaţii de lux, inclusiv cu câteva luni înainte de condamnare. Procurorii au arătat că Andrei Cojocaru a mers separat în 12 vacanţe de lux în ultimii ani.

Cătălina Cojocaru şi Jamie Dunn locuiau în foarte cochetul sat Lower Harlestone, unde preţul mediu al unei case este de 900.000 de lire.

Conform magistraţilor britanici, Cătălina Cojocaru le cerea fetelor pe care le racola din România să se machieze şi să îi trimită fotografii semi-nud. Aceasta şi soţul ei exploatau fetele după ce iniţial le promiteau o viaţă mai bună în Marea Britanie.

Românca a avut un rol determinat în extinderea rețelei de la Northhampton la Birmingham, spun anchetatorii britanici.

F..k me, I'm brilliant!

Cătălina Cojocaru era proxeneta șefă, era zilnic în contact cu tinerele şi avea evidenţe cu toate încasările fiecărei zile.

Probele strânse la dosar au arătat, conform jurnaliştilor de la Daily Mail, faptul că prostituatele românce câştigau până la 1.640 de lire pe zi, sume din care Cătălina Cojocaru şi Jamie Dunn au luat 50% în perioada noiembrie 2015-ianuarie 2017.

Cătălina Cojocaru forţa femeile să lucreze ore în şir, în timp ce ea cheltuia banii obţinuţi pe un trai de lux.

Într-o zi, cînd cîștigase 900 de lire după exploatarea a șapte femei, Cătălina Cojocaru a scris în ctastif: F..k me, I'm brilliant!, conform Daily Mail.

Judecătorii din Northampton au condamnat-o pe Cătălina Cojocaru la trei ani şi nouă luni de închisoare, iar pe Jamie Dunn la patru ani şi nouă luni de închisoare. Andrei Cojocaru a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, plus 150 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Ancheta a scos la iveală şi faptul că Martin Dunn, tatăl lui Jamie Dunn, se ocupa de transportul tinerelor de la aeroport. Acesta a primit un an de închisoare cu suspendare şi 100 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

5 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!