„N-am fost niciodată singură”/Cu cine s-a căsătorit Kovesi?

„N-am fost niciodată singură”/Cu cine s-a căsătorit Kovesi?

Despre viața personală a Laurei Codruța Kovesi (49 de ani) nu s-a vorbit prea mult de-a lungul anilor. În urmă cu ceva vreme, fosta șefă DNA a anunțat că e căsătorită cu o persoană cu care se știa de mai mulți ani, care lucrează în sectorul privat, conform Adevărul.ro.

„M-am căsătorit acum câțiva ani. Imediat după ce am preluat mandatul la Luxemburg. Este prietenul meu pe care l-am avut în România, a lucrat în privat, este un om extraordinar”, a declarat aceasta într-un interviu acordat spotmedia.ro.

La începutul acestui an au apărut zvonuri că Laura Kodruța Kovesi ar fi căsătorită cu un fost ofițer de la Serviciul de Protecție și Pază (SPP) care i-a fost detașat cât timp aceasta a stat la conducerea DNA. Șefa EPPO a infirmat imediat aceste informații.

„Câteodată mă amuz că citesc în presă că sunt măritată cu fostul ofițer SPP. Nu este adevărat, ne amuzăm împreună. A fost o chestiune personală, a fost o relație destul de lungă și asta e”, a precizat aceasta.

Totodată, despre trecutul ei, Laura Kodruța Kovesi a precizat că mereu i-a avut aproape pe cei dragi.

„N-am fost niciodată singură. Tot timpul am avut prieteni, familia lângă mine. Legea îmi oferă această posibilitate și soțul meu este un om extraordinar și foarte înțelegător”, a precizat fosta șefa DNA.

Vezi pe Adevărul.ro ce întâlniri a avut Șefa EPPO la vizita din România.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!