O femeie a murit înghețată, blocată în congelatorul dintr-un fast food din SUA

O femeie a murit înghețată, blocată în congelatorul dintr-un fast food din SUA

Mamă a patru copii, Nguyet Le, în vârstă de 63 de ani, directorul general al sucursalei Arby's din New Iberia, Louisiana, au murit înghețată în congelatorul unui fast food, care era stricat din august 2022, notează The Mirror.

Nguyet Le, în vârstă de 63 de ani, din Louisiana, SUA, lucra ca manager general la un lanț de restaurante fast-food, pe 11 mai, când a rămas blocată în interiorul congelatorului.

Nu este clar cât timp a stat în interiorul congelatorului, dar mama a patru copii a murit în mod tragic din cauza hipotermiei.

Temperatura din interiorul congelatorului era cuprinsă între -5 și -20 de grade, potrivit familiei ei.

Pe ușa congelatorului erau urme de sânge și cel mai probabil femeia a bătut disperată cu pumnii din interior, încercând să iasă și să se facă auzită.

Documentele tribunalului au declarat că femeia a fost găsită „prăbușită în poziție fetală cu fața în jos pe podeaua înghețată”, când a fost găsită de fiul ei, Nguyen, care lucra și el la magazin.

În procesul intentat de familia femeii se spune că managerul general era într-o misiune temporară pentru lanțul de fast-food.

Ea lucra în mod normal la Arby's din Houston, dar fusese transferată la cererea companiei împreună cu fiul ei.

Moartea ei nu este tratată ca fiind suspectă, poliția considerând că situația "pare a fi un accident".

Autoritățile încă așteaptă rezultatele autopsiei înainte de a stabili moartea ei.

Alți membri ai personalului de la Arby's au fost intervievați în cadrul anchetei în curs de desfășurare - iar medicul legist încă lucrează pentru a determina cauza oficială a morții.

Potrivit unui fost angajat, congelatorul de la zăvorul ușii era stricat de luni de zile și este posibil să fi contribuit la faptul că a rămas blocată.

„Suntem conștienți de incidentul care a avut loc în locația noastră din New Iberia, LA. Managerul cooperează pe deplin cu autoritățile locale în timp ce acestea își desfășoară ancheta. Având în vedere că este o anchetă activă, amânăm orice alt comentariu pentru departamentul de poliție”, a declarat echipa de comunicare restaurantului.

Moartea tragică survine după ce un bărbat a murit înghețat în custodia poliției și a fost „probabil pus în congelatorul unei închisori ca pedeapsă” timp de câteva ore.

Anthony Mitchell, în vârstă de 33 de ani, a murit în interiorul închisorii din Walker County, Alabama, SUA, pe 26 ianuarie, la doar două săptămâni după ce a fost arestat pentru tentativă de omor și amenințare.

Deținutul, care era bolnav mintal, a fost văzut în imagini șocante de pe camerele de supraveghere fiind târât și împins într-o mașină de poliție.

De atunci, familia lui Anthony a intentat un proces împotriva poliției, care a numit acest caz „unul dintre cele mai îngrozitoare cazuri de abuz în închisoare pe care le-a văzut țara”.

Agenția de aplicare a legii din Alabama investighează în prezent moartea bărbatului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

2 Vă prezentăm imagini cu noi consilieri aleși în Burnley și Leeds...

3 O știre pozitivă despre România

4 Cele mai noi date despre pensionarii din România

5 VIDEO Dacă imaginile sunt reale, este cel mai mare dezastru înregistrat de ruși de la invadarea Ucrainei...