Percheziții la biroul soțului Vioricăi Dăncilă într-o anchetă privind tranzacții imobiliare

Percheziții la biroul soțului Vioricăi Dăncilă într-o anchetă privind tranzacții imobiliare

Procurorii din Topoloveni împreună cu polițiști de la Investigații Economice au descins miercuri la biroul soțului fostului premier Viorica Dăncilă, au precizat surse locale pentru G4Media.ro.

Acțiunea a avut loc într-o ancheta în care sunt puși sub învinuire funcționari din cadrul Primăriei Topoloveni privind anumite tranzacții imobiliare în care beneficiar ar fi fost compania la care lucrează Cristinel Dăncilă, au mai precizat sursele. Soțul Vioricăi Dăncilă nu are, deocamdată, vreo calitate în dosar.

Update ora 16.40: Viorica Dăncilă susține, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că nu a avut loc nicio percheziție la biroul soțului său și că „documentele respective” nu au nicio legătură cu Cristinel Dăncilă. Fostul premier a mai precizat că: „Suntem o familie integră, care nu a avut legătură niciodată cu corupția.”

Până la ora difuzării acestei știri, Cristinel Dăncilă nu a putut fi contactat. Vom reveni cu punctul său de vedere.
Perchezițiile vin în contextul în care oamenii legii au cerut anterior punerea la dispoziție a unor documente legate de tranzacțiile care sunt cercetate, însă compania nu a răspuns solicitării, conform surselor, soțul Vioricăi Dăncilă fiind cel care avea în atribuție această sarcină.

Cristinel Dăncilă este momentan în concediu și va fi chemat la audieri zilele următoare, au mai precizat surse locale pentru G4Media.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu