Scriitorul Radu Paraschivescu, sugestie șoc pentru Simona Halep. „Ar trebui să dea presei toate testele neconcludente“

Scriitorul Radu Paraschivescu, sugestie șoc pentru Simona Halep. „Ar trebui să dea presei toate testele neconcludente“

Radu Paraschivescu, care este și analist sportiv, a vorbit în emisiunea radiu „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” situația jucătoarei de tenis din România.

Radu Paraschivescu

Scriitorul Radu Paraschivescu spune că Simona Halep este nedreptățită în scandalul de doping în care este implicată și impresia sa este că sportiva va fi suspendată.

”Simona Halep e depozitara unui enorm capital de simpatie. Nu neapărat general. Unii au insultat-o la televizor, sunt și cârtitori, știm despre cine este vorba. Dar acest capital de simpatie s-ar putea să fie o armă cu două tăișuri, să se transforme într-un capital de ostilitate, în cazul unui verdict nefavorabil la judecată. Lumea s-ar putea simți înșelată.

Bănuiesc că va urma o suspendare. Îmi pare rău că, bănuiesc, nu a prezentat toate testele pe care le-a făcut de-a lungul timpului, că a fost testată și paratestată. Ar trebui să dea presei toate testele neconcludente. ITIA se poate enerva, dar ar merita ca demers în fața opiniei publice”, a comentat Radu Paraschivescu la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” , scrie gsp.ro.

Acesta a mai menționat că este firească nerăbdarea Simonei Halep de a fi judecată cât mai repede. Scriitorul a dat exemplul unui prieten, profesor universitar, care propunea ca românii să poarte pancarte la meciuri, pe care să scrie că Simona Halep este persecutată de ITIA în cazul judecății privind dopingului. Cazul ar deveni, astfel, de neignorat la nivel mondial.

În acest timp, Simona Halep scade tot mai mult în clasamentul WTA , urmând să ajungă spre locul 50 în clasamentul mondial.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ne-am uitat şi între picioarele ei” / O concurentă de la Vocea României, în atenția CNA

2 Andreea Esca dispare un timp de la știrile Pro TV. La 51 de ani se lansează într-o nouă provocare

3 Simona Halep a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentul contaminat / Cere despăgubiri de câteva milioane de dolari

4 „Sunt șocat, sunt consternat și, în același timp, debusolat” / Dorian Popa, țepuit de milionarul Donca

5 VIDEO Momentul arestării interlopului Rechinul, care a furat 200.000.000$ de pe carduri în Mexic