Soția: „Este cu adevărat importantă paternitatea biologică?”/Un chinez a descoperit după 16 ani de căsnicie că niciunul din cei trei copii nu era al său

Soția: „Este cu adevărat importantă paternitatea biologică?”/Un chinez a descoperit după 16 ani de căsnicie că niciunul din cei trei copii nu era al său

Un bărbat din China a divorțat de soția sa după 16 ani de căsnicie după ce a descoperit că niciuna dintre cele trei fiice pe care le-a crescut nu era a sa. Femeia, în schimb, s-a revoltat de decizia soțului, spunând că nu contează cine e tată biologic, conform Soun China Morning Post.

Conform sursei citate, Chen lucra departe de casă și afirmă că nu a bănuit niciodată că soția l-ar putea înșela, deoarece țineau mereu legătura prin apeluri vocale și video frecvente. Acesta a devenit însă suspicios la începutul acestui an după ce soția sa, Yu, a început să-i evite apelurile și a zis că vrea să lucreze departe de casă.

Chen a început apoi să-i urmărească locația GPS de pe telefonul mobil, iar pe 1 martie a văzut-o pe Yu cum a ieșit dintr-un hotel alături de un bărbat cu care avea o aventură. Inițial, bărbatul a vrut să-și ierte soția, dar a cerut să facă un test de paternitate. Atunci acesta a aflat că fiica cea mică are un alt tată biologic. În ciuda circumstanțelor, Chen a rămas în continuare alături de familie.

„Eu nu cred că l-am înșelat”

Situația s-a complicat după ce bărbatul a hotărât să facă un test de paternitate și pentru celelalte două fiice și a descoperit că nici acestea nu erau copii săi naturali. După această descoperire, soția a dispărut, iar Chef a cerut ajutorul presei pentru a o găsi. În cele din urmă Yu a fost găsită, dar aceasta nu a manifestat nicio urmă de regret. Mai mult, femeia a susținut că nu a fost infidelă soțului.

”Eu nu cred că l-am înșelat. Este cu adevărat importantă paternitatea biologică? Cuplurile care sunt sterile adoptă copii tot timpul”, a spus Yu într-un interviu telefonic.

Femeia a început apoi să-l critice pe soțul său pentru că a cerut divorțul după ce a descoperit că cele trei fiice ale lor au fost concepute cu alt bărbat.

”Te rog, încearcă să empatizezi cu mine. Cei trei copii l-au numit „tată” timp de mulți ani, dar acum spune că fiicele sale nu sunt ale lui. Care este diferența dintre el și un animal?”, a mai adăugat Yu.

După ce povestea a ajuns în presă, internauții din China au început să simpatizeze cu Chen și i-au recomandat să divorțeze. Totodată, aceștia au lansat numeroase critici la adresa soției sale.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…