Un român și-a ucis nevasta, în fața copilului de patru ani, la Veneția

Un român și-a ucis nevasta, în fața copilului de patru ani, la Veneția

Un român stabilit la Veneția, în Italia, și-a ucis soția în propria locuință, de față cu fiul de patru ani al cuplului. Criminalul s-a predat singur autorităților italiene.

Lilia ți Alexandru, cel care a și ucis-o Foto arhiva personală via stirileprotv.ro

Lilia, o femeie cu dublă cetățenie, română și moldovenească, forma de nouă ani un cuplu cu Alexandru, un român cu cinci ani mai tânăr decât ea. Relația era una tensionată de foarte mult timp, certurile devenind o obișnuință, potrivit apropiaților celor doi, notează stirileprotv.ro . Cei doi se aflau fiecare la a doua căsătorie, aveau împreună un băiat de patru ani, iar Lilia mai avea două fete din căsnici anterioară.

„Aveau certuri în familie, el era foarte gelos. Ea a mai fost bătută, a mai fost la spital, l-a denunțat la poliție, dar și-a restras plângerea ca și cum el să se schimbe, dar nu s-a schimbat nimic. În seara când s-a produs, au venit niște prieteni ca să fie nani (nași) de botez la un băiețel. Toți îi spuneau «desparte-te, desparte-te», dar ea avea o frică, ca și cum. Dacă nu i-a mers nici cu primul bărbat... Ea trăia numai ca să nu vorbească lumea, dar uite ce trăia”, a declarat Rodica Cucereanu, o rudă a femeii.

Ultima ceartă a celor doi a dus la crimă: bărbatul a lovit-o pe Lilia cu o armă albă de mai multe ori. Apoi, la cinci dimineața și-a sunat mama și i-a spus ce a făcut. Ulterior, a sunat la poliție și a fost ridicat de carabinieri care l-au dus la penitenciarul din Veneția.

Potrivit legilor italiene, deși există o cerere pentru ca fiul celor doi să fie luat de familie, va fi mai întâi lăsat în grija statului italian.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...