VIDEO „Eu nu mai mănânc ciorbe în cârciumi”

VIDEO „Eu nu mai mănânc ciorbe în cârciumi”

Chef Florin Dumitrescu a fost invitatul lui George Buhnici la o discuție despre mâncare și restaurante.

Bucătarul a mărturisit că el nu mai mănâncă ciorbe sau supe în restaurante, după ce a descoperit că frecvent ospătarii nu spun adevărul atunci când sunt întrebați dacă acestea conțin vegeta.

"Am descoperit că mă și mint. Eu îi întreb pur și simplu, aveți vegeta în farfurie? Ospătarii, de regulă, dau asigurări ferme că nu folosesc astfel de produse.

Școala de bucătari îi învață cum să folosească vegeta fără să se vadă. Fac supă și supă aia o strecoară, o dau prin sită fină.

Am un sfert de oră de la prima lingură până trebuie să ajung la primul WC și după aia stau acolo toată noaptea, e îngrozitor."

Pe lista felurilor de mâncare pe care ar fi bine să le evităm în restaurante se află și carnea cu sos, în opinia bucătarului.

Explicația acestuia este simplă: "Atunci când carnea este acoperită cu sos, se acoperă o greșeală!"

Ce mănânci sănătos la "Împinge tava"?

De la "Împinge tava" e bine să comandăm mâncare cât mai românească, cât mai de casă.

"Oamenii din spate, cei care gătesc, sunt oameni care gătesc acasă. Vecina Florica de la etajul 4 care lucrează la Împinge tava sigur o să gătească o tocăniță bună, nu o să facă ea lasagna", a explicat Florin Dumitrescu.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina