Vlăduța Lupău, știți, aia despre care a întrebat Florin Călinescu ce a întrebat...

 Vlăduța Lupău, știți, aia despre care a întrebat Florin Călinescu ce a întrebat...

Vlăduța Lupău s-a recuperat imediat după ce a născut, iar acum își etalează silueta de invidiat pe Instagram, acolo unde este urmărită în număr foarte mare.

Recent, cântăreața a dezvăluit că pleacă o perioadă în Statele Unite pentru a se întâlni cu fanii de peste hotare și a profitat la maximum de această escapadă. A vizitat cele mai importante obiective turistice, dar s-a oprit să facă și plajă în Miami, acolo unde a scris numele fiului său în nisip. Fotografia a strâns imediat mii de aprecieri și comentarii din partea celor care o urmăresc în mediul online.

Florin Călinescu, anul trecut: Cine p…a mea e Vlăduța Lupău?

Florin Călinescu a avut un derapaj de sinceritate neașteptat la „Românii au talent”.

Florin Călinescu a văzut numele Vlăduței Lupău în titlul unui articol, moment în care s-a întrebat cine este această vedetă, de care nu a auzit. Felul în care s-a adresat a fost un adevărat șoc pentru toată lumea. Dealtfel, nici Alexandra Dinu nu a auzit de artista originară din Cluj.

„Florin Călinescu: Cum e asta, bă? Reacția neașteptată a Vlăduței Lupău după ce Trump a pierdut alegerile în SUA. Cine p…a mea e Vlăduța Lupău?/ Alexandra Dinu: Cine e? Și ce reacție a avut?”, au întrebat cei doi jurați.

Andra și Smiley au intervenit imediat și le-au explicat Alexandrei Dinu și lui Florin Călinescu cine este Vlăduța Lupău. „Smiley: O cântăreață de muzică populară./Andra: O cântăreață din Cluj, da”, au explicat cei doi cântăreți.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”