„Voi sunteți șobolanii din spate”/Schimb de focuri sângeros între soldați ruși beți și ofițeri FSB

„Voi sunteți șobolanii din spate”/Schimb de focuri sângeros între soldați ruși beți și ofițeri FSB

În orașul Melitopol ocupat, mai mulți soldați ruși beți au avut un schimb de focuri cu ofițerii FSB (serviciul de securitate al Rusiei), scrie publicația locală „RIA Melitopol”.

Incidentul a avut loc într-una dintre clădirile cu 9 etaje, în jurul orei 22, unde avea loc petrecere. Toate acestea s-au întâmplat lângă biroul comandantului, care se afla în clădirea unei foste școli.

Localnicii nu au suportat zgomotele nocturne ale ocupanților și au chemat poliția. Oamenii legii care au ajuns la apel nu au putut face față soldaților ruși, așa că au chemat ajutor. La fața locului au sosit poliția militară, ofițeri FSB, angajați ai biroului comandantului militart.

Soldații beți au început să strige de pe balcon: „Voi sunteți șobolanii din spate, dar noi luptăm”, apoi au deschis pur și simplu focul.

Într-un final, incidentul s-a încheiat cu ușa spartă în apartamentul în care stăteau soldații beți. Ei au fost capturați și duși într-o direcție necunoscută.

Anterior, în regiunea Lugansk, armata rusă și luptătorii „Wagner” au deschis un schimb de focuri mortal, în urma unei dispute privind cine a făcut mai multe greșeli pe câmpul de luptă.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?