0800800868 - număr pentru şoferii STB împiedicaţi de colegii lor să iasă pe traseu

0800800868 - număr pentru şoferii STB împiedicaţi de colegii lor să iasă pe traseu

Municipalitatea pune la dispoziţia şoferilor Societăţii de Transport Bucureşti, care sunt împiedicaţi de colegii lor să iasă pe traseu, numărul de telefon 0800800868 pentru a sesiza acest lucru, a anunţat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

El a făcut aceste precizări, sâmbătă, la sediul Societăţii de Transport Bucureşti, unde a avut loc o şedinţă a Consiliului de Administraţie al instituţiei, în contextul în care este a treia zi de grevă a lucrătorilor STB.

"Am creat un număr unic, 0800800868, pentru toţi acei şoferi şi vatmani care vor să iasă la muncă şi sunt împiedicaţi de colegi ai lor şi ameninţaţi de colegi ai lor. Contactul cu acest număr păstrează confidenţialitatea asupra persoanei care sună, dar dăm garanţia că Poliţia intervine imediat ce se semnalează o faptă de agresiune sau intimidare. Şi vreau, de asemenea, să spun şi să promit ajutor juridic din partea instituţiei Municipalităţii pentru orice persoană care se teme de acţiuni viitoare ale sindicatului - pentru că a fost o adevărată teroare din partea sindicatului majoritar al STB. Eu sunt convins că sindicatul ăsta îşi trăieşte azi ultimele zile, dar pentru orice persoană care se teme că ar putea să aibă de suferit din cauza sindicatului dau asigurări că va avea sprijin de natură juridică pentru orice fel de acţiune de acum încolo", a declarat Nicuşor Dan.

Primarul general a menţionat că a fost în contact, vineri seara şi sâmbătă dimineaţa cu mulţi angajaţi din STB, în vederea rezolvării problemelor din Societatea de Transport Bucureşti.

"Există o mare dificultate financiară în a rezolva toate problemele pe care STB le are, pentru că subiectul ăsta a fost neglijat ani de zile, în care ne-am asigurat, am pus aşa, o pojghiţă, pentru tot ce se întâmplă şi am neglijat starea autovehiculelor, am neglijat starea căii de rulare şi multe alte lucruri. Îi îndemn încă o dată pe angajaţii din STB să fie raţionali, să nu meargă în nebunia în care i-a dus sindicatul", a adăugat Nicuşor Dan. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…