1 Decembrie/Hagi: România suntem toţi, fiecare poate înălţa drapelul cât mai sus

1 Decembrie/Hagi: România suntem toţi, fiecare poate înălţa drapelul cât mai sus

Fostul căpitan şi selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României, Gheorghe Hagi, a transmis, miercuri, un mesaj cu ocazia zilei de 1 Decembrie în care afirmă că "România suntem toţi şi fiecare dintre noi poate înălţa drapelul cât mai sus" în domeniul în care activează.



"România suntem toţi şi fiecare dintre noi poate face ceva pentru a înălţa drapelul cât mai sus pe culmile succesului, indiferent de domeniu. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!", a scris Gheorghe Hagi pe pagina personală de Facebook.

Colegul său din "Generaţia de Aur", Gheorghe Popescu, în prezent preşedintele clubului Farul Constanţa, a afirmat că este mândru de faptul că purtat de 115 ori tricoul primei reprezentative a României.



"Pentru mine, România este ţara în care am crescut şi care ne-a format ca jucători şi ca oameni. Ţara pentru a cărei echipă naţională am fost mândru să port tricoul tricolor în 115 meciuri şi la 5 turnee finale de Campionat Mondial şi European. Deşi eu şi colegii mei am jucat la echipe mari ale fotbalului european şi am câştigat cupe continentale, am spus că echipa naţională a fost vitrina de lux a carierelor noastre. Simţeam o emoţie şi o motivare teribile când zeci de mii de oameni scandau 'Rooo-mâ-niiii-aaa'. Totodată, am fost mândru să coordonez din partea Guvernului operaţiunile EURO 2020, gândindu-mă că o fac pentru ţara mea. La Mulţi Ani, România", a scris Popescu pe pagina persoană de Facebook.

Clubul Universitatea Craiova a transmis urări românilor prin intermediul unui clip postat pe YouTube.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro