22 de oameni au murit într-un accident feroviar în Pakistan

22 de oameni au murit într-un accident feroviar în Pakistan

Cel puţin 22 de oameni au fost murit şi peste 50 au fost răniţi duminică, după ce un tren de pasageri a deraiat în districtul Sanghar din provincia Sindh, în Pakistan, a anunţat poliţia locală, transmite Xinhua.

Accident feroviar în Pakistan FOTO Profimedia

Zece vagoane ale trenului Hazara Express au deraiat în momentul în care locomotiva traversa un pod lângă oraşul Sarhari, în zona Shahdadpur, a declarat presei Muhammad Younis Chandio, inspector general adjunct al poliţiei regionale.

După accident, poliţia şi echipele de prim ajutor s-au deplasat la faţa locului, au scos pasagerii răniţi care rămăseseră blocaţi între fiarele contorsionate ale vagoanelor şi i-au transportat la spitalele din apropiere.

Chandio a declarat că există temerea că numărul victimelor ar putea creşte, în condiţiile în care mai mulţi răniţi, dar şi cadavre sunt blocate în interiorul vagoanelor.

Trenul Hazara Express a plecat duminică din oraşul port Karachi, din sudul Pakistanului, şi se îndrepta către provincia Punjab, din est, având ca destinaţie finală provincia Khyber Pakhtunkhwa, din nord-vest.

Traficul feroviar a fost suspendat pe ambele sensuri, a anunţat Pakistan Railways.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”