3 primari PSD au votat la ora 17 la PSD Arad, iar la ora 18.00 la PNL Arad

3 primari PSD au votat la ora 17 la PSD Arad, iar la ora 18.00 la PNL Arad

Fostul secretar general al PSD Arad, Florin Tripa, dezvăluie, pe Facebook, un amănunt incredibil cu privire la desfășurarea conferinței extraordinare de alegeri a filialei, desfășurată ieri după amiază, de la ora 17. Anume că trei dintre primarii PSD, cel de la Beliu, cel de la Șicula și cel de la Livada, au participat la votul PSD după care au plecat la PNL, acolo unde se știa de mult că vor ajunge. Tripa sugerează că această „mișcare” le-a fost impusă celor trei de către chiar președintele PNL, Gheorghe Falcă, acesta dorindu-și ca PSD Arad să fie condusă în continuare de Dorel Căprar, cu care șeful liberal s-ar fi înțeles, scrie  Special Arad .

Iată ce spune Tripa pe Facebook: „Gheorghe Falcă și-a jucat în această seara cartea la scenă deschisă, vrând să demonstreze că face jocurile în PSD Arad. Unelte la dispoziție, 3 transfugi din partid, primari aleși pe listele PSD care sunt acum în ograda liberală. Dacă mă întrebați cum arată cu adevărat trădarea, ea poartă chipul acestor oameni pe care i-am susținut și alături de care am gândit dezvoltarea localităților pe care le administrează. Cât tupeu și stomac trebuie să ai în ziua de astăzi să te numești : Emanuel Horhat Coraș (Beliu – nota red.), Duțu Căprar (Sicula – nota red.) sau Iosif Bimbo (Livada – nota red.)”!

Dealtfel, Tripa și postează o fotografie în care se poate observa că primarul de la Livada a participat la Conferința Extraordinară a PSD, de la ora 17, dar și la lansarea candidaților PNL, la Polivalentă, de la ora 18.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă nu face față, poate să vină cu un coleg” / Săpunaru, umilit puțin de o fană a Rapidului...

2 Bianca Censori a făcut din nou furori în Italia...

3 Așa o fi? /

4 De citit...

5 Știați că tancurile Leclerc din Franța nu au putut ajunge în România pe cale rutieră din cauza Germaniei și au trebuit transportate cu trenul?