5 jocuri pe care merită să le încerci în 2022

5 jocuri pe care merită să le încerci în 2022

În cazul în care îți dorești câteva propuneri de jocuri interesante pe care să le încerci în acest an, iată câteva recomandări în rândurile următoare:

Recomandările sunt următoarele:

1. Assassin's Creed Valhalla - Un joc inspirat din istorie, în care acțiunea are loc în anul 873 după Hristos. Astfel, Asassin's Creed Valhalla prezintă o invazia vikingă pe tărâmurile britanice dintr-o perspectivă diferită. Utilizatorii au posibilitatea să controleze un luptător viking numit Evior, aflat în mijlocul conflictului dintre Frăția Asasinilor și Ordinul Templier. Assassin's Creed Valhalla a apărut la finalul lunii 2020 și este în continuare unul dintre cele mai populare jocuri. A fost extrem de așteptat, iar în prima săptămână de la lansare a fost cumpărat de peste 1.8 milioane de oameni. E disponibil pe mai multe platforme precum PS4 și PS4, Microsoft Windows, Xbox One, Xbox Series X/S și Stadia.

2. Lucky Lady's Charm - Unul dintre cele mai apreciate sloturi în acest moment. A fost lansat de Green Tube, ramura de sloturi online a celor de la Novomatic Industries. Tematica Lucky Lady Charm este una a superstițiilor, iar simbolurile evidențiază din plin acest lucru. Oferă 10 linii de plată dispuse pe o grilă ce are 5 role și 3 rânduri. Printre simbolurile disponbiile în acest joc se află o gărgăriță, un picior de iepure, trifoi cu patru foi, o monedă ori o potcoavă. Alături de acestea sunt disponibile și mai multe cărți de joc, dar și două simboluri speciale: globul de cristal și Lucky Lady.

3. Returnal - Cei de la The Guardian au numit Returnal ca fiind cel mai bun joc lansat în 2021. Producția le aparține celor de la Sony Interactive Entertainment și a fost lansat pentru PS5. Jocul are în prim plan caracterul Selene, care ajunge pe planeta Atropos în căutarea unui semnal din partea "umbrei albe" și ajunge să fie prins într-o capsulă a timpului. Este un joc care a beneficiat de recenzii foarte bune pentru efectele vizuale, modulul de joc și tehnica de luptă. Este un third-person shooter care s-a vândut în peste 600 de mii de exemplare până în acest moment. În plus, cei de la Metacritic i-au dat un scor de 86 din 100.

4. Hitman 3 - A fost lansat în 2021, la trei ani distanță de la Hitman 2, un alt joc care s-a bucurat de recenzii foarte bune. Jucătorii îl controlează în continuare pe Agent 47 și trebuie să indeplineeasca mai multe misiuni tot mai dificile pe măsură ce avansează în joc. A fost desemnat cel mai bun joc pe PC al anului la Golden Joystick Awards. Este disponibil pe Microsoft Windows, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S și Stadia. A avut și vânzări excelente și a devenit cel mai de succes titlu din franciza Hitman. De altfel, cei de la IO Interactive au anunțat că vânzările au fost cu 300% mai bune decât cele ale Hitman 2.

5. Lost in Blue - Pentru cei ce doresc jocuri pentru dispozitivele mobile, Lost in Blue este un titlu foarte interesant. Jucătorul trebuie să supraviețuiască pe o insulă după un accident aviatic și să gasească soluții pentru a rămâne în viață. Pe măsură ce avansezi în joc îți poți upgrada personajul și te poți împrieteni cu alți jucători. Totuși, mediul în care are loc acțiunea nu este tocmai prietenos și se poate ajunge și la erupții ale unui vulcan. Un joc care a beneficiat de asemenea de recenzii bune, având nota 4.6 în Magazin Play din aproape 500 de mii de voturi exprimate.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”