5 motive să pariezi pe cota 2

5 motive să pariezi pe cota 2

Pariurile sportive au reprezentat întotdeauna un subiect interesant pentru pasionații de sport. De-a lungul timpului, au apărut multe strategii și tipsuri cu privire la pariuri, dar mereu a existat o atracție pentru cota 2. Cota 2 este una dintre principalele atracții în rândul pariorilor, pe lângă biletul zilei. 

Majoritatea pariorilor au încercat cel puțin o dată o strategie bazată pe cota 2. Cota 2 este atât de populară deoarece are câteva beneficii testate de-a lungul timpului de foarte mulți pariori. O să îți prezint 5 motive pentru care merită să pariezi pe cota 2.

Dublarea mizei

În primul rând, cota 2 se poate obține destul de ușor și înseamnă dublarea mizei. Este o cotă realistă deoarece nu te îmbogățește dar în același timp îți poate aduce profit constant. În același timp, cota 2 nu necesită multe pronosticuri, ci uneori o poți obține dintr-un singur pronostic. În acest fel, nu trebuie să analizezi foarte multe meciuri înainte, ci doar unul și bine. Cu cât numărul de pronosticuri de bilet este mai mare, cu atât șansele de câștig scad. 

Flexibilitate

Al doilea motiv pentru care merită sa pariezi pe cota 2 este flexibilitatea. Cota 2 este apreciată pentru numeroasele posibilități de a o folosi. Se pot aplica foarte multe strategii pe cota 2, printre acestea numărându-se și Martingale, Fibonacci sau metoda celor 5 pași. Primele 2 strategii enumerate sunt foarte cunoscute și se pot aplica pe multe tipuri de jocuri de noroc. 

Metoda celor 5 pași se referă la jucarea cotei de 2 la un anumit ordin. Dacă alegi o miză de 1 și vizezi 5 pași, practic înseamnă că ai de îndeplinit în total o cotă de 32 care se formează din 1*2*2*2*2*2 pentru a avea succes. Folosind această metodă, ai nevoie de o singură succesiune câștigătoare pe lună pentru a obține profit dacă joci un pariu pe zi. 

Pariuri de valoare

Cota 2 este foarte potrivită pentru pariurile de valoare. Pariorii profesioniști caută mereu pariuri de valoare și nu merg pe mâna favoriților prea des. De exemplu, dacă vorbim despre un meci de tenis în care ambii sportivi au șanse egale, aceștia nu primesc fiecare cota de 2, ci o cotă de 1.90, restul fiind marja de profit a operatorului. 

2 din 3 pronosticuri

Pe de altă parte, cota 2 poate fi obținută și din 2 sau 3 pronosticuri, deci nu este neapărat nevoie să plasezi un pariu pe un singur eveniment cu cota 2. Acest lucru îți poate crește șansele de câștig deoarece vei alege pronosticuri mult mai sigure. De exemplu, poți obține cota 2 din 4 selecții cu o cotă individuală de 1.20. 

Pariuri cu cotă 2 ușor de găsit

Un alt avantaj este faptul că poți găsi foarte ușor pariuri cu cotă 2. Agențiile de pariuri din România au început să se axeze în ultima perioadă pe pariuri cu cote de 2. Poți găsi în majoritatea comunităților de pariuri din România sugestii de bilete cu cotă de 2 formate de obicei din 2 selecții. Există chiar și rubrici des întâlnite la casele de pariuri care au ca factor principal cota 2.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?