5 posturi de agent de curățenie, scoase la concurs de Parlamentul României. Candidații nu trebuie să aibă antecedente penale, condiție care nu este valabilă și pentru parlamentari

5 posturi de agent de curățenie, scoase la concurs de Parlamentul României. Candidații nu trebuie să aibă antecedente penale, condiție care nu este valabilă și pentru parlamentari

Camera Deputaţilor doreşte angajarea mai mult muncitori care să facă curăţenie, iar pentru asta au scos la concurs cinci posturi. Pentru a putea participa la concursul de angajare, cei dornici trebuie să îndeplinească, cumulativ, mai multe criterii, printre care şi lipsa antecedentelor penale din cazierul juridic. Ironic este însă faptul că Liviu Dragnea, preşedintele Camerei, este condamnat penal în dosarul „Rerefendumul”.

Pentru a angaja cinci muncitori pe posturi de personal de curăţenie, Camera Deputaţilor a demarat un concurs de angajare ale cărui criterii de eligibilitate l-ar pune în încurcătură pe Liviu Dragnea, preşedintele Camerei. Potrivit anunţului publicat pe site-ul Camerei Deputaţilor, cei care doresc să participe la concursul pentru ocupare funcţiei de „agent de curăţenie” trebuie să aibă, printre alte, un cazier judiciar fără antecedente penale.

Inscrierile pentru concursul de angajare se pot face pana pe data de 11 august, iar conditiile de inscriere sunt:

-cetatenie romana

-cunoasterea limbii romane

-18 ani impliniti

-apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea functiei

-studii absolvite: minim studii generale

-certificat de calificare pentru agent curatenie

-cazier judiciar fara antecedente penale

Pentru ocuparea oricărei funcţii de execuţie în instituţiile statului este necesară îndeplinerea acestui criteriu. Cu toate astea, la conducerea instituţiei care cere un cazier curat angajatului de la curăţenie, permite celui afla la conducere, se află un condamnat penal, Liviu Dragnea.

În aprilie 2016, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 2 ani de închisoare de judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul „Referendumul”, în care şeful PSD este acuzat de trafic de influenţă, fiind condamnat pentru faptul că a falsificat voturile obţinute la referendumul împotriva preşedintelui de la aceea vreme, Traian Băsescu, astfel încât să asigure obţinerea cvorumului necesare.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”