50 de percheziții DIICOT. Un prefect, vizat de anchetă

50 de percheziții DIICOT. Un prefect, vizat de anchetă

UPDATE: DIICOT Caras Severin efectueaza 77 perchezitii intr-o cauza de evaziune fiscala, prejudiciul fiind de 6 milioane de euro.

In speta sunt implicate 55 persoane care au mandate de aducere.

Sunt implicati: Prefectul in functie, Ciobanu Nicolae, pentru fapte de evaziune in activitati comerciale inainte de a ocupa aceasta pozitie. Are calitatea de suspect si mandat de aducere, emis pentru ziua de joi.

Si seful de serviciu ANAF,Chivu Felicia este vizat de perchezitii si de un mandat de aducere

Speta este lucrata cu sprijinul local SRI.

Prefectul Caras-Severin Nicolae Miu Ciobanu este vizat de perchezitii de aploare efectuate de DIICOT, miercuri dimineata.

50 de perchezitii au loc in judetul Caras Severin, iar 26 sunt efectuate in alte judete, printre care si judetul Timis. Vizata este o retea care se folosea de facturi false pentru a diminua baza de impozitare pentru a plati taxe mai mici la stat.

Prefectul din Caras-Severin este acuzat ca in perioada in care conducea o firma privata s-a folosit de metoda 'Factura' pentru a insela statul, potrivit Digi24.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante