A căzut cu bicicleta și ratează Euro 2024. Accidentare stupidă a unui titular

A căzut cu bicicleta și ratează Euro 2024. Accidentare stupidă a unui titular

Cu doar o săptămână înainte de startul Campionatului European, selecționerul Cehiei, Ivan Hasek a primit o veste teribilă. Mijlocașul Michal Sadilek (25 de ani) a căzut cu bicicleta și va fi indisponibil pentru turneul final din Germania.

Michal Sadilek nu va juca la Euro 2024 după o accidentare stupidă. Foto fotbal.cz

Fotbalistul legitimat la Twente (Olanda) a evoluat în ultimul amical al Cehiei 90 de minute contra Maltei, scor 7-1, însă nu va putea evolua la Euro 2024, anunțul fiind făcut de purtătorul de cuvânt al cehilor: ”Din păcate, Michal Sadilek a căzut în timp ce pedala şi are o rană la picior. Jucătorii care au jucat mai mult de o repriză în meciul de pregătire cu Malta de vineri au avut sâmbătă un program individual. Michal Sadílek a căzut din nefericire în timp ce făcea ciclism”.

A fost căpitanul echipei în ultimul meci

Antrenorul Ivan Hasek s-a arătat mâhnit: "Este un mare eșec pentru noi, deoarece Michal este unul dintre jucătorii noștri experimentați. El a purtat chiar banderola de căpitan în timpul meciului cu Malta. Îi doresc, în numele întregii echipe, să se recupereze cât mai repede posibil. Vom decide în viitorul apropiat dacă vom convoca pe altcineva”.

Cehia, selecționata condusă de Ivan Hasek, face parte din Grupa F la Euro 2024 și va juca împotriva Portugaliei, Georgiei și Turciei. Situația amintește de o altă accidentare stupidă, petrecută în urmă cu 22 de ani. Atunci, Santiago Canizares, portarul Spaniei și al Valenciei a avut parte de, poate, cel mai ridicol incident. Acesta a scăpat o sticlă de parfum pe gresia din baie și un ciob i-a secționat un tendon de la picior. Canizares a devenit indisponibil pentru Mondialul din Japonia și Coreea de Sud, iar Iker Casillas a preluat tricoul de titular în naționala iberică.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”

3 „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru” / Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia

4 Litoralul în comunism / „Mamaia pentru bătrânei, Venus pentru discoteci, iar la Neptun și-ar fi adus Ceaușescu nisip din Sahara”

5 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă