A doua lipsă de cvorum pentru calendarul moțiunii, din cauza absenței parlamentarilor PNL și PSD/Moșteanu: USL revine în forță. Mai încercăm o dată, luni, la 12:00

A doua lipsă de cvorum pentru calendarul moțiunii, din cauza absenței parlamentarilor PNL și PSD/Moșteanu: USL revine în forță. Mai încercăm o dată, luni, la 12:00

Calendarul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de premierul Florin Cîțu nu a putut fi stabilit sâmbătă, la ședința Birourilor Permanente Reunite, din cauza lipsei de cvorum.
Este a doua oară consecutiv când se întâmplă acest lucru, după ce vineri seară, chiar în noaptea depunerii moțiunii de cenzură de către USRPLUS și AUR, cvorumul nu a fost îndeplinit. De asemenea, de la ședință lipsea și președintele Senatului, Anca Dragu.
Purtătorul de cuvânt al USRPLUS, Ionuț Moșteanu, a transmis, sâmbătă, pe Facebook, că au lipsit liderii PNL și PSD, subliniind că ”USL revine în forță”. Moșteanu a anunțat că moțiunea va fi depusă din nou, luni, la ora 12:00.
  • ”Din nou, nu am avut cvorum la ședința Birourilor Permanente Reunite în care trebuia să stabilim calendarul moțiunii de cenzură. Au lipsit din nou liderii PNL și PSD. Pare că USL revine în forță. Domnule Ciolacu, nu era vorba că abia așteptați să îl dați jos pe Florin Cîțu din fruntea Guvernului? P.S. Mai încercăm odată, luni la 12:00”, a scris Ionuț Moșteanu pe Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria