„A fost așa toată durata zborului de patru ore”

„A fost așa toată durata zborului de patru ore”

Nu este niciun secret că a te simți confortabil în avion poate fi o provocare. Pasagerii sunt limitați în pozițiile pe care le pot adopta într-un spațiu restrâns.

Asta nu a împiedicat un cuplu de tineri să se întindă pe rândul lor de trei scaune, îmbrățișându-se reciproc.

"Nu-mi pot crede ochilor", a scris pe X un pasager care i-a fotografiat pe cei doi. "A fost așa toată durata zborului de patru ore."

Câțiva oameni au considerat că momentul surprins de el este drăguț, remarcând că într-o fotografie se poate vedea cum cei doi fac o inimioară cu mâinile.

"Vreau ce au ei", a împărtășit un utilizator al platformei.

Cu toate acestea, mulți au precizat că nu ar vrea să vadă picioarele goale ale cuiva orientate spre culoar și ceilalți pasageri.

"Sunt mai deranjat că sunt desculți," au scris ei.

Tema dacă este acceptabil ca pasagerii să-și scoată pantofii în avion a fost un subiect dezbătut în mod constant în lumea călătoriilor. Anul trecut, PEOPLE a discutat cu scriitoarea și consultantul Nicole Campoy Jackson de la Fora Travel pentru a obține o opinie de expert despre eticheta corectă în avion.

"Sunt ferm convinsă că picioarele ar trebui să fie acoperite în timpul zborului. Dacă aceasta înseamnă pantofi, minunat. Dacă aceasta înseamnă șosete, minunat", a spus Jackson. "Dar nimeni nu ar trebui să aibă picioarele goale în avion. Dacă ai purtat sandale la aeroport, adu cu tine o pereche de șosete pentru zbor."


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...