A fost lansat trailer-ul filmului "Rogue One: A Star Wars Story" - VIDEO

A fost lansat trailer-ul filmului "Rogue One: A Star Wars Story" - VIDEO

Trailer-ul filmului "Rogue One: A Star Wars Story" a fost lansat joi, dezvăluind fanilor reîntoarcerea lui Darth Vader şi noua eroină a francizei, Felicity Jones, scrie Daily Mail.

A fost lansat trailer-ul filmului "Rogue One: A Star Wars Story"

Actriţa care va da viaţă personajului principal al filmului este Felicity Jones şi va juca alături de noi personaje interpretate de Diego Luna, Ben Mendelsohn şi câştigătorul de Oscar Forest Whitaker.

În trailer poate fi observat şi personajul negativ arhicunoscut al francizei, Darth Vader, în camera sa.

Filmul urmăreşte luptătorii Rezistenţei, care se îmbarcă într-o misiune îndrăzneaţă de a fura planurile pentru Steaua Morţii a Imperiului.

Aceste evenimente se leagă cu primele scene din "Războiul stelelor - Episodul IV: O nouă speranţă", când Prinţesa Leia este văzută că ascunde planurile în R2-D2 , înainte de a fi capturată de Impreiul Galactic.

Directorul executiv al companiei Walt Disney, Bob Iger, a declarat, în februarie, că filmările pentru acest film sunt aproape finalizate.

"Filmările pentru Rogue One sunt aproape complete şi ne place foarte mult ce am văzut până acum", a declarat acesta.

"Aceasta este o producţie dintr-un set planificat de filme ce vor prezenta poveşti de sine-stătătoare. Deja ne aflăm în preproducţia următorului, care va fi lansat în mai 2018", a adăugat Iger.

"Rogue One: A Star Wars Story" va apărea în cinema în luna decembrie.

Franciza "Războiul stelelor" a devenit un veritabil fenomen cultural, iar personaje precum Luke Skywalker, Prinţesa Leia şi Darth Vader şi fraze precum "May the force be with you" ("Forţa fie cu tine") au intrat în cultura populară mondială.

Franciza "Star Wars", creată de George Lucas, a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

George Lucas a vândut compania Lucasfilm în 2012, pentru 4,05 miliarde de dolari, studiourilor Disney, care au anunţat ulterior că vor continua seria "Războiul Stelelor/ Star Wars" cu trei noi filme.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

2 Şeful spionajului militar ucrainean: Eliberarea peninsulei Crimeea va începe în primăvara anului viitor. Nu există altă opțiune

3 VIDEO „Niciodată în viața mea nu am văzut oameni treji în taberele de instrucție militară” - Un general în retragere, despre imaginile cu ruși beți cr…

4 VIDEO Explozii puternice în Crimeea, la o bază aeriană rusească. Rușii spun că un avion ar fi derapat și a luat foc

5 „Dihăniile” HIMARS, camuflate în pădurile Ucrainei. Imagini rare din timpul luptelor cu sistemele care au schimbat soarta războiului rus