A început războiul? Primul mesaj acid transmis de Deea Maxer

A început războiul? Primul mesaj acid transmis de Deea Maxer

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer a șocat o țară întreagă, după ce au făcut anunțul în urmă cu doar câteva zile, când au semnat și actele de divorț. Chiar dacă artistul a ieșit în public cu declarații prin care a susținut că este vorba despre o despărțire pașnică, Deea a publicat un mesaj acid, care a indus pe toată lumea în eroare. Se pare că în viața ei, lucrurile ar putea să nu fie tocmai bune, scrie spynews.ro .

Deea Maxer
Deea Maxer a transmis un mesaj acid pe Instagram, la câteva zile de la divorțul de Dinu

Dacă în urmă cu câteva zile s-a afișat pe Instagram cu lacrimi în ochi și cu mesaje triste, prin care și-a exprimat tristețea după divorț, Deea Maxer a schimbat atmosfera de pe Instagram. Fosta soție a lui Dinu a revenit pe platforma de socializare cu un mesaj acid, care ar putea să descrie o întreagă situație.

Cei doi nu au făcut niciun comentariu negativ după divorț. Mai mult, s-au susținut reciproc și au dat de înțeles că este vorba despre o decizie comună. Însă, postările Deei de pe Instagram au vorbit de la sine și au spus altceva. De această dată, vedeta a vorbit despre răzbunare, spunând că nu este pentru oamenii buni.

”Oamenii buni nu se răzbună, se retrag.”, scrie în postarea Deei Maxer, de pe Instagram.

Fosta soție a lui Dinu este pregătită pentru o schimbare

Deea Maxer nu se oprește din a publica postări cu subînțeles pe Instagram, din care urmăritorii își pot da seama despre ceea se se întâmplă în viața ei. În urmă cu două zile, a dat de înțeles că este pregătită pentru o schimbare și pentru o nouă viață.

Această postare a venit cu multe semne de întrebare, având în vedere că a fost publicată într-un moment atât de delicat din viața ei.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”