A început războiul? Primul mesaj acid transmis de Deea Maxer

A început războiul? Primul mesaj acid transmis de Deea Maxer

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer a șocat o țară întreagă, după ce au făcut anunțul în urmă cu doar câteva zile, când au semnat și actele de divorț. Chiar dacă artistul a ieșit în public cu declarații prin care a susținut că este vorba despre o despărțire pașnică, Deea a publicat un mesaj acid, care a indus pe toată lumea în eroare. Se pare că în viața ei, lucrurile ar putea să nu fie tocmai bune, scrie spynews.ro .

Deea Maxer
Deea Maxer a transmis un mesaj acid pe Instagram, la câteva zile de la divorțul de Dinu

Dacă în urmă cu câteva zile s-a afișat pe Instagram cu lacrimi în ochi și cu mesaje triste, prin care și-a exprimat tristețea după divorț, Deea Maxer a schimbat atmosfera de pe Instagram. Fosta soție a lui Dinu a revenit pe platforma de socializare cu un mesaj acid, care ar putea să descrie o întreagă situație.

Cei doi nu au făcut niciun comentariu negativ după divorț. Mai mult, s-au susținut reciproc și au dat de înțeles că este vorba despre o decizie comună. Însă, postările Deei de pe Instagram au vorbit de la sine și au spus altceva. De această dată, vedeta a vorbit despre răzbunare, spunând că nu este pentru oamenii buni.

”Oamenii buni nu se răzbună, se retrag.”, scrie în postarea Deei Maxer, de pe Instagram.

Fosta soție a lui Dinu este pregătită pentru o schimbare

Deea Maxer nu se oprește din a publica postări cu subînțeles pe Instagram, din care urmăritorii își pot da seama despre ceea se se întâmplă în viața ei. În urmă cu două zile, a dat de înțeles că este pregătită pentru o schimbare și pentru o nouă viață.

Această postare a venit cu multe semne de întrebare, având în vedere că a fost publicată într-un moment atât de delicat din viața ei.


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Mama fetei de 12 ani găsită moartă într-o canapea din București a fost prinsă în Spania / Decesul fetei s-ar fi produs în luna aprilie, prin …

2 Igor Girkin enumeră cele 3 motive pentru care distrugerea barajului Nova Kahovka va fi fatală pentru Rusia

3 Mihai Tudose, în centrul unui scandal de hărțuire sexuală

4 VIDEO Primele imagini arată un dezastru! Apele din barajul Nova Kakhovka au ajuns deja în orașul Herson

5 VIDEO Imagini cu proporțiile dezastrului după distrugerea barajului Nova Kakhovka