A murit actrița Paula Sorescu-Lucian

A murit actrița Paula Sorescu-Lucian

Actrița Paula Sorescu-Lucian, soția actorului Ion Lucian, a murit, au anunțat joi reprezentanții Teatrului Excelsior, pe pagina de Facebook a instituției. "Draga noastră colegă și prietenă, actrița Paula Sorescu-Lucian, ne-a părăsit. Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei", arată reprezentanții Teatrului Excelsior .

Vineri, între orele 12,00 — 16,30, sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei va fi depus în foaierul teatrului, a declarat, pentru AGERPRES, Anne Marie Ziegler — actriță la Excelsior.

Paula Sorescu-Lucian a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică în anul 1969, la clasa profesorilor G.D. Loghin, Dem. Rădulescu și Adriana Piteșteanu. A fost repartizată la Teatrul "Barbu Delavrancea", devenit ulterior "Ion Vasilescu".

În 1972 a fost angajată la Teatrul "Ion Creangă", unde a jucat în numeroase spectacole, iar în perioada 2004 — 2012 s-a aflat în aproape toate spectacolele Teatrului Excelsior.

AGERPRES


populare
astăzi

1 LIVE Referendumul pentru integrarea europeană și modificarea Constituției Republicii Moldova a trecut! / Maia Sandu conduce cu 42% în primul tur al prez…

2 Un nou fenomen / „Damele de control” care testează loialitatea bărbaților. Femeile sunt plătite de cliente care vor să vadă dacă partenerii le înșală

3 Ce poveste ascundea sicriul de zinc descoperit în București în primăvară

4 „Probabil aţi văzut deja ce s-a întâmplat în România” / Mesajele subversive ale pionilor Moscovei care caută sabotori în Europa

5 VIDEO „Le-aș lua pașapoartele românești moldovenilor care au votat contra UE. Nu îi înțeleg, ei fac bani în Europa și votează contra aderării”