A murit cel mai bogat parlamentar rus. El a căzut de la etajul unui hotel din India la două zile după moartea prietenului său

A murit cel mai bogat parlamentar rus. El a căzut de la etajul unui hotel din India la două zile după moartea prietenului său

Deputatul rus Pavel Antov a murit în timpul unei vacanțe în India la doar două zile după moartea unui prieten cu care se afla în călătorie.

Pe 21 decembrie, un grup de patru turişti ruşi s-au cazat într-un hotel din India. A doua zi, Vladimir Bidanov, care era prieten al lui Pavel Antov și călătoreau împreună, a fost găsit mort într-una dintre camerele hotelului. Câteva zile mai târziu, Pavel Antov în vârstă de 65 de ani a murit după ce a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Rayagada, Odisha.

Poliția locală consideră că Antov s-ar fi putut sinucide din cauza morții prietenului, deși aceasta este doar una dintre mai multe versiuni ale incidentului.

Consulul general al Rusiei la Calcutta, Alexei Idamkin, s-a grăbit să infirme zvonurile despre moartea suspectă a parlamentarului. Potrivit versiunii sale, se presupune că poliția nu vede nimic suspect în moartea rușilor. Trupul lui Bidanov a fost deja incinerat, iar ancheta cu privire la moartea lui a fost finalizată.

În 2000, Antov a fondat grupul de companii Vladimir Standard, un producător important de produse din carne și cârnați. În 2019, Forbes l-a numit cel mai bogat deputat și funcționar public.

După invazia pe scară largă a armatei ruse în Ucraina, în Rusia au avut loc mai multe morți misterioase în rândul așa-numitei „elite” ruse. În aprilie, membrii familiei fostului vicepreședinte al Gazprombank, Vladislav Avaevm au fost găsiți morți . Potrivit poliției, bărbatul și-a ucis rudele, după care s-a sinucis.

În iunie a murit fostul șef al lui Rosvooruzhenie Ogarev.

De asemenea, doi manageri de top al rețelei de soclializare VK, Vladimir Gabrielian și Serghei Merzliakov au fost găsiți morți la 12 ore de la dispariție. Corpurile lor au fost pescuite în Marea Albă.

Cel mai bogat parlamentar rus a căzut de la etajul unui hotel din India. Trupul lui Pavel Antov a fost incinerat în grabă



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”