A murit de Covid și șoșocistul Titel, fostul bodyguard al lui Puiu Popoviciu și Marian Iancu

A murit de Covid și șoșocistul Titel, fostul bodyguard al lui Puiu Popoviciu și Marian Iancu

Fostul bodyguard al unuia dintre cei bogați români a murit, la începutul acestei săptămâni, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Fost sportiv de performanță, bărbatul era cunoscut ca o adevărată forță a naturii. Până să își deschisă propria lui afacere, acesta era unul dintre cei mai căutați bodyguarzi de lux. În perioada stării de urgență, Angelo Soare a luat atitudine, în mediul online, împotriva restricțiilor impuse de autorități, relatează Spynews.ro .

  • Bodyguardul unuia dintre cei mai bogați oameni de afaceri români a fost răpus de COVID, în câteva zile
  • Bărbatul nu era vaccinat și era unul dintre cei mai vocali contestatari pentru măsurile anti-COVID
  • Angelo Soare i-a păzit pe Marian Iancu și Puiu Popoviciu și s-a îmbolnăvit în Serbia, la campionatul mondial de lupte

Angelo Soare a devenit unul dintre cei mai cunoscuți bodyguarzi de lux din Capitală după ce i-a păzit, pe rând, pe oamenii de afaceri Marian Iancu și Puiu Popoviciu. Ulterior, „Titel”, așa cum îl știa toată lumea, a reușit să-și pună pe picioare o afacere proprie și a deschis mai multe restaurante de tip fast-food, în București, județul Dâmbovița, dar și pe litoral.
Fost sportiv, acesta a avut mare grijă ca fiul său, care i-a călcat pe urme, să aibă performanțe sportive de calitate. Astfel, băiatul lui „Titel”, care practică luptele, a obținut deja mai multe titluri de campion național.


Avea plâmânii afectați în proporție de 80%

Săptămâna trecută, fostul bodyguard al lui Popoviciu a fost cu fiul său, în Serbia, la campionatul mondial de lupte. Era bucuros că băiatul a revenit în țară cu medalia de bronz, însă nu se simțea bine. Era „răcit”, iar boala nu dădea semne de ameliorare. Diagnosticat cu noul coronavirus, acesta a ajuns la spital prea târziu. Surse din anturajul său susțin că avea plămânii afectați în proporție de 80 la sută și nu a supraviețuit, cu toate că medicii au făcut tot posibilul să-i salveze viața.

Sursele citate au menționat că bărbatul nu era vaccinat. În perioada stării de urgență, când românii puteau părăsi locuința doar cu declarație pe propria răspundere, Angelo Soare atrăsese atenția atutorităților care monitorizau mediul online după ce, prin intermediul contului său de Facebook, ar fi instigat, în mai multe rânduri, la revoltă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale