A murit Gabriela Mazăre, mama infractorilor pușcăriași Radu și Alexandru/Ea fost șefa de cabinet a Suzanei Gâdea

A murit Gabriela Mazăre, mama infractorilor pușcăriași Radu și Alexandru/Ea fost șefa de cabinet a Suzanei Gâdea

Gabriela Victoria Mazăre, mama fostului primar din Constanța, Radu Mazăre, a murit vineri, 13 mai, la doar câteva zile după ce al doilea fiu, Alexandru, a fost condamnat la 3 ani închisoare cu executare într-un dosar de corupţie legat de construirea de locuinţe sociale în campusul "Henri Coandă" din Constanţa.

Potrivit unor surse ar fi suferit un infarct, scrie ziuadeconstanta.ro.

Invitată în luna mai, 2019, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, Gabriela Victoria Mazăre a relatat că are două operaţii pe cord și un stimulator la inimă

Gabriela Mazăre s-a născut la Tulcea, a fost economistă şi a ocupat funcţii importante în guvern în regimul comunist, la fel ca şi soţul ei răposat, Ştefan Mazăre.

Mama fostului edil a lucrat în diferite ministere, ajungând, conform unor surse, până la a fi şefa de cabinet a Suzanei Gâdea, ministrul Culturii.

Gabriela Mazăre a fost prezentată mereu de fiul ei drept mâna forte din familie. Ea a făcut parte din reţeaua cu care Radu Mazăre a condus Constanţa din 2000 până în 2015, când fiul a demisionat de la primărie, în urma anchetelor DNA.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

3 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

4 Cine era colonelul iranian Sayyad Khodaye, asasinat duminică în fața casei sale din Teheran

5 ULTIMA ORĂ Igor Dodon a fost reținut pentru 72 de ore. Pionul Moscovei, acuzat de trădare de țară