A murit Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman

A murit Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman

Mioara Roman, fosta soţie a fostului premier Petre Roman, a încetat din viaţă la vârsta de 84 de ani, potrivit news.ro. Anunţul privind moartea sa a fost făcut pe Facebook de fiica sa, Oana Roman.

Mioara RomanFoto: Captura Antena 1

Mioara Roman s-a stins din viață, la căminul de bătrăni, de la Snagov, acolo unde locuia de câteva luni.

Ea a suferit un stop cardiac cu două luni înainte de a împlini 84 de ani. Șefă de promoție, jurnalist de radio, traducător, specialist în istoria și civilizația țărilor arab, Mioara Roman suferea de Parkinson și alte boli, drept pentru care a fost internată la azil, ca să beneficieze de asistență medicală permanentă.

Petre Roman, primul premier al României post-decembriste, și Mioara Roman au petrecut peste trei decenii împreună, traversând momente bune și momente grele. Cu toate acestea, în 2007, fostul premier a decis să pornească pe un drum separat. El a intrat atunci într-o o altă relație alături de o altă femeie.

Cei doi au împreună o fată, Oana, care a aflat veste morții sale în vacanța din Egipt, în care se află.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

2 Se anunță furtuni severe în România. Județele care intră sub cod portocaliu

3 „Sunt pe moarte, am cancer. Vreau să-mi curăț conștiința și să spun tot adevărul despre Emanuela Orlandi"

4 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

5 Horoscop marți, 28 mai. Săgetătorii vor trăi o dezamăgire, în timp ce Scorpionii vor avea parte de o situație neașteptată