A murit unul dintre cei mai vechi primari din Bihor, după ce a căzut din pom, în urmă cu două luni/Conducea comuna Șimian de 30 ani, iar la ultimele alegeri nu a avut niciun contracandidat

A murit unul dintre cei mai vechi primari din Bihor, după ce a căzut din pom, în urmă cu două luni/Conducea comuna Șimian de 30 ani, iar la ultimele alegeri nu a avut niciun contracandidat

Primarul localităţii Şimian, Balázsi Iosif, unul dintre cei mai vechi primari din Bihor, care conducea comuna de 30 ani, a murit, vineri, la vârsta de 58 ani, informează Bihoreanul .

Anunţul a fost făcut de fiica edilului, pe reţelele de socializare. „Cu inima grea vă informăm că, după o lungă luptă, tatăl meu Balázsi József, primarul comunei Şimian, ne-a părăsit pentru totdeauna”, a scris Balázsi Beáta, adăugând că înmormântarea tatălui său va avea loc în cursul zilei de duminică, în cimitirul reformat al localităţii.

Sursele ziarului din Bihor au afirmat că bărbatul a zăcut de la începutul acestei luni în secția de Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Oradea, unde a fost adus după o operație la coloana vertebrală efectuată la Timișoara.

„În primăvară, pe 11 mai, a căzut dintr-un pom în timp ce lucra. La început a fost dus la UPU a Spitalului Județean din Oradea, iar de acolo a fost transferat la Timișoara, pentru a fi operat, pentru că avea fracturată coloana vertebrală. Decesul a fost confirmat vineri dimineață, în secția ATI a Spitalului Județean, unde a fost transferat de la Timișoara”, spun sursele.

Balázsi Iosif a fost primar al comunei bihorene Şimian din partea UDMR, fiind ales prima oară în 1992, şi a fost îndrăgit de toată comunitatea, astfel încât la ultimele alegeri locale, în 2020, a fost singurul candidat la funcţie din judeţ care nu a avut adversar politic.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…