A primit 50.000 de lei despăgubire/Un bărbat și-a dat fosta soție în judecată pentru că l-a înșelat, a profitat material și moral pentru a-și crește copilul rezultat din adulter

A primit 50.000 de lei despăgubire/Un bărbat și-a dat fosta soție în judecată pentru că l-a înșelat, a profitat material și moral pentru a-și crește copilul rezultat din adulter

Un bărbat și-a acționat în instanța fosta soție, pentru că a fost înșelat și a contribuit la creșterea unui copil al altui bărbat. Judecătoria Constanța a admis cererea bărbatului și a decis că fosta soție să-i achite 50.000 de lei, cu titlul de daune morale.

Un bărbat a hotărât să își dea soția în judecată, după 10 ani de căsnicie, în care, potrivit spuselor lui, soția a comis un adulter din care a rezultat un copil.

După mai multe termene de judecată, ieri, Judecătoria Constanța a admis cererea de chemare în judecată formulată de către reclamant în contradictoriu cu pârâta. Mai mult, soțul înșelat a reclamat faptul că copil născut în perioada căsătoriei este al altui bărbat, situație de care a profitat material și moral, producându-i un prejudiciu moral imposibil de reparat, că fapta ilicită a fost săvârșită cu vinovăție de către pârâtă, întrucât această a cunoscut foarte bine încă de la conceperea copilului că tatăl minorei este altă persoană și totuși, la scurt timp după concepere a inițiat relația cu el spunându-i că vor avea un copil, potrivit ziuaconstanta.ro.

Soția bărbatului, obligată să-i plătească soțului daune morale în valoare de 50.000 de lei

Instanța a dispus obligarea pârâtei la plata către reclamant a sumei de 50.000 lei, reprezentând daune morale.

Mai mult, femeia a fost obligată să-i plătească fostului iubit cheltuielile de judecată.

Decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă, ea putând fi contestată la Tribunalul Constanța.

În apărarea sa, pârâta a solicitat respingerea cererii, ca neîntemeiată, precizând totodată nu există o faptă ilicită întrucât nu a mințit reclamantul și că nu se face vinovată de săvârșirea unei presupuse fapte ilicite.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante