A visat să ajungă șofer de TIR, dar a ajuns Jean de la Craiova

A visat să ajungă șofer de TIR, dar a ajuns Jean de la Craiova

Jean de la Craiova este unul dintre cei mai apreciați artiști. Acesta a îndurat multe pentru a ajunge la faima de azi.

Din ce a câștigat Jean de la Craiova primii bani. Artistul a oferit un interviu sincer

Într-un interviu oferit echipei Antena Stars, manelistul a vorbit despre copilărie, despre momentul în care a început să cânte și despre meseria pe care a avut-o înainte să devină cântăreț.

Din ce a câștigat Jean de la Craiova primii bani

Acesta a muncit înzecit până la această vârstă pentru că a avut o copilărie foarte grea. Artistul a început să cânte de la 12 ani, după ce părinții săi au divorțat.

"Sunt foarte multe lucruri care s-au îndeplinit cu puterea lui Dumnezeu. Tot ce am realizat în carieră îi datorez lui Dumnezeu."

Pentru că mama sa nu se descurca prea bine din punct de vedere financiar, artistul a decis să o ajute deși era încă un copil. Acesta a fost angajat la un magazin de mobilă unde a dat cu mătura ca să câștige bani. Primea doar 25 de lei pe care îi cheltuia în aceeași zi pe alimente.

Pasiunea pentru muzică a descoperit-o datorită lui Ion Dolănescu. Din cântat a câștigat bani mulți, dar în copilărie cânta chiar și dacă i se oferea o găină pentru că nu avea ce să mănânce.

"De la doisprezece ani o luam din tren în tren. Am început să cunosc stațiile de tren și unde mergeam, cântam pe la Căminul Cultural, prin județul Dâmbovița. Mai îți dădea unul o găină, un curcan, un pui, ce avea omul prin curte."

A fost nevoit sa renunțe la copilărie, pentru că și-a dedicat tot timpul muzicii, și deși, uneori își dorea să iasa să se joace cu copiii de vârsta lui, a ales sa se dedice pasiunii, care l-a scos din sărăcie și i-a adus celebritatea.

Manelistul este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Acesta se poate lăuda acum că are tot ceea ce își dorește. Nu a fost mereu doar lapte și miere pentru celebrul cântăreț. Acesta nu a avut o copilărie fericită și a munci din greu, pentru a ajunge unde este astăzi.

Visul lui a fost să devină șofer de tir, dar viața a avut alte planuri cu el.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

2 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

3 Militarii ucraineni au distrus o stație radar de război electronic, care poate fi inclusă în categoria „arme valoroase ale armatei ruse”

4 Ce urmează după referendumuri: Novorusia, proiectul care ar deveni realitate?

5 Explozii puternice în jurul gazoductelor Nord Stream din Marea Baltică / Operatorul anunţă că acestea au suferit avarii „fără precedent”