Abonaţii Orange îşi vor putea folosi minutele, mesajele şi traficul de date naţionale şi în roaming. Operatorul anunţă şi extinderea reţelei 4G

Abonaţii Orange îşi vor putea folosi minutele, mesajele şi traficul de date naţionale şi în roaming. Operatorul anunţă şi extinderea reţelei 4G

Din 7 aprilie, după intrarea în vigoare a licenţelor obţinute în licitaţia de spectru, Orange extinde reţeaua 4G ce devine disponibilă pentru mai mult de 45% din populaţia României. Prezentă în toate reşedinţele de judeţ, precum şi în alte oraşe din România, tehnologia 4G va oferi clienţilor din peste 1.000 de localităţi viteze medii reale de download de 30 Mbps şi upload de 15 Mbps. Împreună cu noua gamă de opţiuni dedicate, aceste viteze pot urca la viteze medii reale de download de 60 Mbps şi upload de 30 Mbps.

În premieră în România, tot din 7 aprilie, Orange aduce experienţa reţelei 4G+ care oferă clienţilor din 6 oraşe posibilitatea să testeze viteze de până la 300 Mbps pentru download, folosind echipamentele de înaltă performanţă puse la dispoziţie de către Huawei. Orange îi invită pe clienţii care se află în Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Galaţi, Iaşi şi Timişoara să testeze noua tehnologie în Orange shop şi încurajează producătorii să aducă pe piaţa din România dispozitive compatibile cu această tehnologie.

Începând de astăzi, toate abonamentele Orange au trafic de internet 3G+ inclus, la viteze medii reale de download de 6,5 Mbps, cu acoperire de 94,08% din populaţie. Pentru a beneficia de viteze sau trafic de internet superioare celor incluse în abonament, din 7 aprilie, clienţii vor putea alege una dintre opţiunile noi dedicate.

În plus, minutele naţionale din noile abonamente Cangur şi Panteră pot fi folosite pentru apeluri internaţionale către reţelele fixe şi mobile din ţările Uniunii Europene, SUA şi Canada. De asemenea, noii clienţii care aleg abonamentele Panteră îşi vor putea folosi minutele, mesajele scrise şi traficul de internet în roaming, fără o taxă suplimentară. Astfel, Orange continuă iniţiativa începută anul trecut prin opţiunea Go Europe şi face un nou pas catre o comunicare fără graniţe în interiorul spaţiului european.

Totodată, clienţii care aleg un abonament Panteră au acces la internet 4G şi primesc gratuit încă o cartelă SIM, pentru a folosi acelaşi trafic de internet inclus în abonamentul lor pe un al doilea dispozitiv – tabletă sau modem.

Portofoliul complet de produse 4G cuprinde smartphone-uri, tabletă, modemuri şi router compatibile. Pentru a răspunde aşteptărilor clienţilor care doresc să utilizeze serviciile digitale pe tabletă, Orange le oferă posibilitatea celor aleg un abonament Panteră să opteze acum între un smartphone şi o tabletă la preţ subvenţionat la semnarea contractului.

„Prin serviciile de internet Orange 4G, disponibile în toate oraşele mari din ţară, România intră într-o nouă eră digitală. Investiţiile din ultimii ani susţin obiectivul nostru de a oferi beneficiile unei reţele de internet performante, pe care clienţii se pot baza, fie că utilizează deja serviciile digitale sau că urmează să descopere avantajele acestora. În acelaşi timp, vom căuta mereu căi prin care să aducem cele mai noi tehnologii şi să le oferim ocazia să le experimenteze, cum este acum cazul vitezelor de până la 300 Mbps” a declarat Jean-François Fallacher, CEO Orange România.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

2 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

3 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

4 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

5 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat