Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" - Promoţia 2019 a depus jurământul

Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" - Promoţia 2019 a depus jurământul

Promoţia 2019 a Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" a depus jurământul, sâmbătă, în prezenţa familiilor, prietenilor, a unor oficiali din ţară şi străinătate şi a întregului corp profesoral, informează un comunicat de presă al instituţiei de învăţământ.

La ceremonie au mai participat secretarul de stat în MAI Raed Arafat, colonelul Radu Ţipişcă, consilier de stat în Guvern, reprezentanţi ai Statului Palestina şi ai Republicii Moldova, invitaţi din cadrul ministerelor şi instituţiilor de stat din ţară.

Din totalul de 570 de absolvenţi ai Academiei de Poliţie, 534 de ofiţeri de poliţie, poliţie de frontieră, penitenciare, jandarmi, pompieri au strigat: "Jur să respect Constituţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, să aplic în mod corect şi fără părtinire legile ţării (...)", fiind prezenţi şi 16 absolvenţi ai Facultăţii de Arhivistică.

Zece ofiţeri palestinieni împreună cu cinci ofiţeri de pompieri şi cinci ofiţeri ai Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor din Republica Moldova au defilat în uniforme. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...