Accident în Germania: O dubă cu patru români s-a răsturnat după explozia unei anvelope

Accident în Germania: O dubă cu patru români s-a răsturnat după explozia unei anvelope

O dubă cu patru români ce tranzita autostrada A9 din Germania s-a răsturnat după ce o anvelopă a explodat relatează Ziarul Românesc.de.

Sursă foto: Thüringer Polizei

Șoferul în vârstă de 52 de ani conducea pe banda din mijloc și se deplasa în direcția München în momentul în care anvelopa a explodat. Acesta a pierdut controlul volanului, iar duba s-a răsturnat.

Accidentul în care au fost implicați cei patru români a avut loc vineri, 19 august, la ora 14:30. Anvelopa stânga spate a vehiculului a explodat și șoferul a pierdut controlul dubei, autoturismul ajungând în șanț și răsturnându-se de mai multe ori până s-a oprit pe partea pasagerului, la marginea drumului.

În urma acestui accident, șoferul dubei a fost rănit ușor, iar dintre ceilalți trei pasageri în vârstă de 27, 45 și 51 de ani, unul a fost rănit grav, iar altul ușor.

Timp de 45 de minute autoritățile germane au oprit circulația pe banda spre München pentru salvare celor implicați.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…