Accident tragic în timpul unei excursii cu școala în Austria: Un elev român de 12 ani a fost găsit mort în fața hotelului în care era cazat

Accident tragic în timpul unei excursii cu școala în Austria: Un elev român de 12 ani a fost găsit mort în fața hotelului în care era cazat

Un adolescent român, aflat în excursie cu școala în Austria, a murit după ce a căzut de la fereastra hotelului, scrie presa din această țară.

Elev român, aflat în excursie cu școala, găsit mort în fața hotelului din Austria - FOTO Kurier

Un elev român, în vârstă de 12 ani, plecat într-o excursie cu școala în Austria, a fost găsit mort în fața hotelului în care era cazat.

O excursie cu școala s-a transformat într-o dramă pentru un copil de 12 ani. Băiatul, care vizita alături de colegii din clasa sa Austria, a fost găsit mort în fața hotelului din Wiener Neudorf, vineri dimineață, pe 1 decembrie, potrivit cotidianului austriac Kurier, citat de Digi24.

Tragedia s-a întâmplat după ce băiatul ar fi căzut de la fereastra unității de cazare, unde stătea alături de colegii și profesorii săi din România.

În prezent, departamentul de investigații criminale face cercetări.

Copilul era într-o excursie școlară. În dimineața de vineri, trupul băiatului a fost găsit fără viață. Grupul de elevi și profesori din România era cazat într-un orășel de lângă Viena, Wiener Neudorf.

Băiatul a fost declarat mort, după ce, chiar dacă s-a intervenit rapid, măsurile de resuscitare nu au avut efect, potrivit unui purtător de cuvânt al Direcției de Poliție de Stat din Austria Inferioară.

Încă nu se cunoaște motivul din cauza căruia elevul a căzut de la o înălțime de aproape zece metri.

Zona din jurul unității de cazare a fost izolată de către polițiști, iar o anchetă în acest caz este în plină desfășurare.

Potrivit publicației germane Merkur, copilul s-a urcat pe fereastră și a căzut în gol. Elevul ar fi murit pe loc. Nu se știe de cât timp se afla grupul de români în Austria.

Poliția nu a găsit niciun semn care să indice un act de disperare, adică sinucidere. Urmele nu conturează o imagine clară, potrivit sursei citate anterior.

În fața ferestrei hotelului se află un platou din beton, care nu are balustradă. Anchetatorii bănuiesc că băiatul s-ar fi urcat pe el și a căzut de pe pervazul ferestrei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?