Acest imbecil continuă să nege efectele pandemiei chiar și după ce mama sa a fost răpusă de COVID

Acest imbecil continuă să nege efectele pandemiei chiar și după ce mama sa a fost răpusă de COVID

La doar câteva zile după ce a anunțat pe Facebook moartea mamei sale, decedată în urma infectării cu noul coronavirus, pe 22 octombrie 2021, medicul ieșean Răzvan Constantinescu își continuă campania de negare a efectelor tragice ale pandemiei COVID-19.

În ultima sa postare este prezentat un film de câteva minute, în care se face o comparație forțată între obligativitatea purtării măștii de protecție și purtarea vestelor de salvare la piscină. Personajul din film care insită pentru purtarea vestelor este și cel care le vinde, de unde rezultă existența unei conspirații care impune obligativități absurde.

Totul este prezentat în linii groase, din perspectiva individului egoist și ”sătul” de restricții, insensibil la dramele din jurul său.

Într-o altă postare, din 23 octombrie, Constantinescu revine la limbajul ce l-a făcut celebru în anumite medii: ”Cseke Attila este derbedeul care a închis 69 de spitale pe vremea bețivului Băsescu și a limbricului Boc.”

Amintim că medicii Răzvan Constantinescu şi Iulian Şerban au fost cerecetați disciplinar de Colegiul Medicilor Iaşi pentru „instigarea pacienţilor la refuzul respectării normelor legate de pandemia de COVID-19“. Lui Constantinescu i-a fost suspendată activitatea didactică pe perioada cercetării disciplinare.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Nicio surpriză! Mihaela Rădulescu „rupea paturile” încă de tinerică!