Acest imbecil continuă să nege efectele pandemiei chiar și după ce mama sa a fost răpusă de COVID

Acest imbecil continuă să nege efectele pandemiei chiar și după ce mama sa a fost răpusă de COVID

La doar câteva zile după ce a anunțat pe Facebook moartea mamei sale, decedată în urma infectării cu noul coronavirus, pe 22 octombrie 2021, medicul ieșean Răzvan Constantinescu își continuă campania de negare a efectelor tragice ale pandemiei COVID-19.

În ultima sa postare este prezentat un film de câteva minute, în care se face o comparație forțată între obligativitatea purtării măștii de protecție și purtarea vestelor de salvare la piscină. Personajul din film care insită pentru purtarea vestelor este și cel care le vinde, de unde rezultă existența unei conspirații care impune obligativități absurde.

Totul este prezentat în linii groase, din perspectiva individului egoist și ”sătul” de restricții, insensibil la dramele din jurul său.

Într-o altă postare, din 23 octombrie, Constantinescu revine la limbajul ce l-a făcut celebru în anumite medii: ”Cseke Attila este derbedeul care a închis 69 de spitale pe vremea bețivului Băsescu și a limbricului Boc.”

Amintim că medicii Răzvan Constantinescu şi Iulian Şerban au fost cerecetați disciplinar de Colegiul Medicilor Iaşi pentru „instigarea pacienţilor la refuzul respectării normelor legate de pandemia de COVID-19“. Lui Constantinescu i-a fost suspendată activitatea didactică pe perioada cercetării disciplinare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...