Acesta este un iranian care tocmai și-a decapitat soția de numai 17 ani.../Biata ființă fugise în Turcia, dar Interpolul a găsit-o...

Acesta este un iranian care tocmai și-a decapitat soția de numai 17 ani.../Biata ființă fugise în Turcia, dar Interpolul a găsit-o...

Mona Heydari, o tânără iraniană de 17 ani, a fugit în Turcia cu avionul. Tatăl său a găsit-o cu ajutorul Interpolului și a adus-o acasă. Iar soțul său, care îi era și văr, a tras-o dintr-o mașină în fața casei și a omorât-o prin decapitare, relatează Daily Mail.

Odioasa crimă, care a avut loc pe 5 februarie, în cartierul Khashayar din orașul Ahvaz, a fost surprinsă video. În imaginile groaznice, soțul apare zâmbind în timp ce ține un cuțit într-o mână și ceea ce se spune că ar fi capul decapitat al soției sale în cealaltă.

„Scenariu” de film

Tatăl tinerei, un anume Javad, a anunțat poliția din Iran, după ce a constatat dispariția fetei. Poliția a dat-o în urmărire, iar Interpolul a indentificat-o în Turcia. Apoi, potrivit presei din Iran, Javad a obținut adresa adolescentei din Turcia de la poliție. S-a urcat în avion cu un translator și cu toate actele necesare pentru a o aduce acasă. După repatrieirea fugarei însă, Mona Heydari a fost omorâtă pentru a „apăra onoarea familiei”, scrie Daily Mail.

Mona Heydari s-a căsătorit cu vărul său Sajjad Heydari când avea doar 12 ani și avea un băiețel de trei ani cu acesta.

Tatăl fetei susține că violențele familie sunt normale

Autoritățile din Iran l-au arestat pe Sajjad Heydari, precum și pe fratele acestuia, acuzându-i pe cei doi bărbați de omor.

Chiar și după moartea fiicei sale, Javad, tatăl acesteia, a continuat să-și apere decizia de a o forța pe fiica sa să se căsătorească la doar 12 ani și a spus că violențele în familie de care aceasta a fugit în Turcia sunt normale.

Javas l-a descris pe soțul Monei drept un om bun și muncitor care i-a asigurat fiicei sale „cea mai bună viață”.

„Este adevărat că se certau și, din când în când, o bătea. Venea acasă două, trei zile, după care el venea s-o ia și viața lor se întorcea la normal (...) Certurile între soți sunt complet normale și nu cred că era vreo problemă din moment ce ea n-a cerut divorțul”, a declarat tatăl fetei.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?